SieMatic URBAN... enjoy!

Ieder mens is anders. Elke SieMatic ook. Pure, urban of classic: welke keukensfeer en stijl past bij jou? Mogen we gokken op urban? Dan gaan we het in deze blog hebben over SieMatic URBAN. Een keukenlijn waar wij eigenlijk maar één woord voor hebben: WAUW!

Hoewel wauw al veel zegt, verdient SieMatic URBAN meer toelichting. SieMatic richt zich met deze stijlgroep op energieke bewoners van wereldsteden als New York, Barcelona, Londen, Berlijn en Amsterdam. Mensen die van het spannende, veelzijdige, dynamische en bruisende stadsleven houden. Met heel hun hart.

Speelruimte
Waar vroeger hard werd gewerkt, wordt nu ontspannen geleefd. De stad, met industriële panden, appartementen, lofts en herenhuizen, heeft de creatieve mens veel te bieden. De stad biedt volop speelruimte om van het leven te genieten, om elke dag anders te laten zijn. Het is een plek waar iedereen zijn eigen plek vindt. En daar hoort een karakteristiek interieur bij: een keuken van SieMatic URBAN die het gevoel van vrijheid en individualisme versterkt.

Contrast
In de stad draait het om flinke contrasten. Dat zie je ook mooi terug in de ontwerpen van SieMatic URBAN: spannend en rustig, vreemd en herkenbaar, bescheiden en uitbundig, licht en donker, mat en glanzend, traditioneel en modern. Je hoeft niet te kiezen, alles smelt op wonderbaarlijke wijze samen in de tijdloze ontwerpen. Hoogwaardig aluminium wordt bijvoorbeeld prachtig gecombineerd met edele houtsoorten en fijn porselein.

Spontane creativiteit
Het interieur van SieMatic URBAN is veelzijdig. Denk daarbij aan uiteenlopende kleuren en materialen, maar ook aan allerlei keukenfuncties zoals verlichting, stopcontacten, spoelbakken, kookplaten en afzuigkappen. SieMatic geeft stadsbewoners de vrijheid om met de mooiste elementen te spelen en ze op bijzondere wijze met elkaar te combineren. Om met spontane creativiteit een eigen gezicht aan de keuken te geven.

Buffetkast
In het stadsleven kom je veel geschiedenis tegen. Voeg daarom ook een snufje historie toe aan je stadskeuken. Dat kan bijvoorbeeld met SieMatic 29, een innovatieve buffetkast. SieMatic heeft dit traditionele meubelstuk in een modern jasje gestoken. De buffetkast, waarmee SieMatic in 1929 het eerste succes boekte, is karakteristiek, tijdloos en elegant. Als los element is het een ware eyecatcher, en in combinatie met andere componenten vormt het een functionele en flexibele aanvulling op je keuken. Beautifull

All about the details...
Vooruitstrevende functionaliteit, duurzaam design, tijdloze elegantie, meesterlijk vakmanschap, stedelijke vormgeving, onbegrensde mogelijkheden... De keuken- en interieurdesignconcepten van SieMatic URBAN vallen op, zelfs in de allerdrukste steden. It's all about the details, toont SieMatic ook met de volgende oplossingen aan:
MultiMatic Aluminium | Een flexibel interieursysteem dat zich volledig naar behoefte en wens laat aanpassen en uitbreiden. Creëer je eigen kastindeling en bespaar veel ruimte. 
SieMatic Aluminium interieur | Dit flexibele interieursysteem van SieMatic heeft een hoogwaardig aluminium interieur en brengt orde en overzicht in keukenladen en -kasten.
- SieMatic houten interieursysteem | Als je elke dag weer met veel plezier je laden wilt openen. Prachtig.
SieMatic mediasysteem | Wil je in de keuken evenveel entertainment als in de woonkamer? Dit is je kans!

Alles mag, alles kan...
SieMatic URBAN nodigt en daagt je uit om met bijzondere items in de keuken te spelen. Alles mag en kan in de industriële stadskeuken. Van rommelmarktvondsten en designklassiekers tot kleine moestuinen met frisgroene kruiden en planten. Groen brengt warmte, huiselijkheid en natuurlijkheid in de ruimte, wat uitnodigt tot koken en genieten met vrienden en familie. Enjoy!

Wilt u meer informatie over de SieMatic Urban lijn? Kom langs in een van onze winkels om de Urban lijn te bekijken of neem contact met ons op.  

Terug
Sluiten