Siemens Home Connect: home is where your app is

De vaatwasser aanzetten terwijl je in de trein zit. Een wasje draaien terwijl je aan het shoppen bent. De oven voorverwarmen terwijl je in de file staat. Checken wat er nog in je koelkast ligt terwijl je in de supermarkt staat. Too good to be true? Nee hoor! Als je in het gelukkige bezit bent van de iQ700 inbouwapparatuur van Siemens, Home Connect én de Siemens Home Connect app gaat er een luxe wereld voor je open.

De iQ700 inbouwapparatuur van Siemens verrijkt je keuken enorm. De apparaten kenmerken zich door een modieus en stijlvol design en een functioneel karakter. Ze zijn ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik, zélfs als je niet bij ze in de buurt bent. Want... home is where your app is!

Siemens Home Connect app
De mooie iQ700 inbouwapparatuur heb je natuurlijk niet voor niets. Ook buitenshuis wil je er optimaal van genieten. Dát kan, dankzij de Siemens-app Home Connect. Met deze app bedien je eenvoudig de belangrijkste functies van je apparatuur en zie je in één oogopslag de status van je apparaten. Is de was al klaar?

Trend
Het aansluiten van apparaten op internet is wereldwijd een trend. We maken het onszelf graag zo gemakkelijk mogelijk. Koffiezetten vanuit bed bijvoorbeeld, wat een luxe! Met Home Connect kun je op afstand apparaten aan- of uitzetten, tijdelijk onderbreken óf diverse programma's na elkaar laten uitvoeren. Ein-de-lijk kun je vanaf je luie strandstoel nog even controleren of je het koffiezetapparaat thuis echt hebt uitgezet. No more stress...

Over Home Connect:
Bedien meerdere huishoudapparaten met slechts één app.
- Regel je huishouden onafhankelijk van plaats en tijd, voor een groter vrijheidsgevoel.
- Ontvang handige tips en trucs voor het gebruik van je huishoudelijke apparaten, inspirerende recepten, informatie over de status van je apparaten én technische ondersteuning.

Download de app
Nog geen Siemens-apparatuur in huis, maar wél interesse in Home Connect? Download alvast de gratis app om de mogelijkheden te ontdekken. De app bevat een demo-modus waarmee je meerdere applicaties kunt uitproberen. 

Terug
Sluiten