Siemens Home Connect

Siemens Home Connect zorgt voor een compleet nieuwe en moderne levensstijl. Huishoudelijke apparaten stuurt u eenvoudig aan met de smartphone door middel van Siemens Home Connect. Wilt u meer weten over deze nieuwe trend in de keukenwereld? Lees dan snel verder en ontdek hoe u uw keukenapparatuur nu nog gemakkelijker kunt bedienen.

Wat is Siemens Home Connect?

Siemens Home Connect zorgt ervoor dat uw keukenapparatuur in verbinding staat met uw smartphone of andere smartdevices. De bijbehorende app en een wifi-verbinding zorgen ervoor dat u de apparatuur op afstand bedient met een simpele druk op de knop. Zo warmt u de oven alvast voor als je vanuit werk vertrekt of stelt u nog even snel een wasprogramma in. Siemens Home Connect is de toekomst voor al uw keukenapparatuur.

De voordelen

Het innovatieve systeem van Siemens Home Connect biedt u meerdere voordelen. Wij lichten de belangrijkste hier kort voor u uit.

Bediening op afstand

Alle Siemens Home Connect apparatuur is voorzien van een wifi-verbinding, waardoor u deze gemakkelijk verbindt met een smartphone of andere touch devices. Zo kunt u de apparaten ook bedienen als u niet thuis bent.

Smart Home hub

Verbindt u de apparatuur met uw Smart Home hub, dan kunt u de apparatuur ook met uw stem bedienen. Wel zo gemakkelijk als u op een andere plek in het huis bent, maar toch even snel het vaatwasprogramma wilt instellen of alvast een kopje koffie wilt zetten.

Test de demo-modus

Wilt u eerst ervaren hoe Siemens Home Connect werkt? Dat kan! De app is voorzien van een demo-modus, waardoor u het gebruiksgemak kunt ervaren voordat u een nieuw keukenapparaat aanschaft. Zo weet u wat u in huis haalt.

Welke apparaten zijn voorzien van Siemens Home Connect?

Siemens biedt u een breed assortiment aan keukenapparatuur die voorzien zijn van deze nieuwe technologie. Van wassen tot drogen en van koelen tot koken, wij zetten de Siemens Home Connect keukenapparatuur hier voor u op een rijtje.
·         Koelkasten en vriezers
·         Wasmachine
·         Drogers
·         Vaatwassers
·         Kookplaten
·         Koffiemachines

Maak een afspraak in de winkel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het innovatieve Siemens Home Connect systeem? Maak dan een afspraak in een van onze winkels op een tijd die u het beste uitkomt. Onze keukenprofessionals demonstreren u de Siemens Home Connect apparatuur en voorziet u van een passend advies. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken.  

Terug
Sluiten