De Siemens IQ700 oven serie: kwaliteit, design en innovatie

Siemens IQ700 ovens zijn een genot om mee te werken door de verschillende innovatieve functies. Bovendien haalt u een echte blikvanger in huis dankzij het bijzonder strakke design van Siemens IQ700 ovens. Door dit strakke design combineren de ovens mooi met bijvoorbeeld een keuken uit de moderne XX Line collectie. De Siemens IQ700 serie biedt veel keuze: van combimagnetrons tot volwaardige ovens. Daarbij kunt u kiezen uit een scala aan innovatieve functies voor uw Siemens oven. Lees verder en ontdek welke soorten ovens er binnen de serie horen en wat de functies u te bieden hebben.

Diverse soorten ovens binnen de Siemens IQ700 serie 

Warmt u graag gerechten op voor een snelle maaltijd en wilt u af en toe een pizza, taart of ovenschotel kunnen bakken? Dan is een combimagnetron een uitstekende optie. Deze compacte oven met magnetronfunctie kan perfect geïntegreerd worden met uw keukeninterieur. Wilt u daarnaast ook graag gerechten kunnen stomen voor optimaal behoud van voedingsstoffen en smaak? De Siemens IQ700 serie biedt ook ovens met magnetron- én stoomfunctie. Liever een volwaardige oven, voorzien van alle gemakken? Vanzelfsprekend vindt u deze ook terug in de Siemens IQ700 serie.

Innovatieve functies: van varioSpeed tot Home Connect

Een zeer handige functie wanneer u krap zit in de tijd is varioSpeed. Dankzij deze functie wordt de bereiding van uw gerecht tot wel 50% versneld, zonder verlies van smaak. Op deze manier bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie. Nog een functie die u uw tijd efficiënter in laat delen is Home Connect. Via de Home Connect App heeft u toegang tot de instellingen van uw oven. Zo kunt u deze bijvoorbeeld al voorverwarmen wanneer u naar huis vertrekt van uw werk. Het achteraf schoonmaken van de oven is bovendien een snel geklaarde klus dankzij ecoClean. Door de speciale coating op de achterwand van ovenruimte haalt u met een vochtig doekje in één keer al het vuil weg.

Een stoere combinatie

De robuuste en industriële interieurtrends zien we ook terug in keukens met stoere materialen en combinaties. Landelijke houten kastjes bijvoorbeeld met metalen ringen als greep of met verticale panelen. Deze kunnen ook mooi gecombineerd worden met een trendy lichtgrijs, betonnen werkblad . De contrasterende kleuren en materialen zorgen voor een spannende combinatie.

Maak een afspraak

Wilt u graag meer informatie over de Siemens IQ700 ovens? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige keukenadviseurs op een door u gewenst moment. De dag en het tijdstip bepaalt u zelf. Onze keukenadviseurs helpen u graag verder met een advies op maat.

Terug
Sluiten