Keukentrend: Art Now

Een van de laatste keukentrends is een gewaagde mix van toen en nu. De trend luidt ‘Art Now’, een opvallende combinatie van de kunststroming Art Nouveau en de moderne stijl. In deze keuken krijg je een gevoel van authenticiteit, maar dan in een modern jasje.

Deze trendkeuken kenmerkt zich door diepe, warme kleuren, speelse prints en bijzondere materialen. Tegelijkertijd is het design hoekig, strak en minimalistisch. Kortom, deze keuken is overgoten met een bijzonder, opvallend sausje van nostalgie en moderniteit. Daarmee tover je de keuken om tot een unieke ruimte en een blikvanger op zich. Ben je benieuwd hoe je deze trend zich vertaalt naar jouw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij adviseren je graag. Wij geven je alvast wat tips en inspiratie.

Nostalgisch en modern in één

Wat deze interieurtrend zo uniek maakt, is de opvallende en onverwachte combinatie van een nostalgisch uiterlijk met de hedendaagse stijl. Toch zijn Art Nouveau en de moderniteit perfect in balans dankzij slimme kleur-, materiaal- en designkeuzes. In deze keuken voeren warme, diepe kleuren de boventoon. Denk aan mosgroen, okergeel, oudroze en antraciet.

Tevens passen lichte tinten als beige en crème wit perfect in dit kleurenpalet. Daarnaast bestaat de keuken uit luxe materialen, zoals gekleurd marmer en houtfineer. De kers op de taart zijn de gouden details die de strakke lijnen vormen in het keukendesign. Ze leggen de nadruk op de minimalistische vormgeving van deze trendkeuken. Greeploze keukenfronten en een hoekig design zorgen voor een modern aanzicht. 

Vertaal Art Now naar jouw keuken

Spreekt zowel de klassieke, nostalgische als de strakke, moderne keukenstijl je aan? En kun je niet goed kiezen tussen beide keukenstijlen? Dat hoeft ook niet, want met ‘Art Now’ heb je het beste van beide werelden. Jij bepaalt zelf hoe de balans is tussen de twee keukenstijlen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een moderne basis met een vleugje Art Nouveau.

Kies voor een stijlvol, gekleurd marmeren werkblad, glazen bovenkasten of warm kleurgebruik. In plaats van diverse kleuren kun je ook je gehele keuken uitvoeren in één nostalgische kleur voor meer eenheid en balans. Maak het geheel compleet met gouden details voor een warm en sfeervol uiterlijk. Goud kun je eenvoudig verwerken in accessoires, zoals potten en pannen, schalen, lampen of zelfs de keukenkraan. Er zijn talloze manieren om deze unieke trend in jouw keuken te integreren.

Maak een afspraak in de winkel

Spreekt de keukentrend ‘Art Now’ jou wel aan? En ben je benieuwd hoe deze trend zich vertaalt naar jouw nieuwe keuken? Onze deskundige adviseurs helpen je hier graag bij en voorzien je van een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Onze keukenspecialisten laten je de mogelijkheden zien om jouw keuken te inspireren op de kunststroming Art Nouveau en de moderniteit. Jij bepaalt zelf de balans tussen beide keukenstijlen. Ben je meer op zoek naar een hippe, gewaagde en tropische keukenstijl? Ontdek dan ook de keukentrend ‘Miami Vibes’.  

Terug
Sluiten