Trend: Hidden Geometry

In samenwerking met het succesvolle design duo Lasut en Braun heeft Keukenmaxx een aantal keukentrends bepaald. De trend Hidden Geometry combineert geometrische patronen met het gebruik van natuurlijke materialen als keramiek, marmer en terrazzo. Metallic accenten in de keuken vormen daarbij de kers op de taart.

Ben je benieuwd hoe je de trend vertaald naar jouw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij adviseren je graag.

Geometrische patronen

Geometrische patronen geven een keuken net wat extra's. Ze creëren een speels effect en brengen tegelijkertijd rust in de keuken. Geometrische patronen zijn op verschillende manieren in je keuken te integreren. Zo zorgen geometrische vloertegels voor een unieke en sfeervolle aanblik. Afhankelijk van het patroon ga je bijvoorbeeld voor retro vloertegels, of juist moderne of industriële.

Ook wandtegels zijn verkrijgbaar in diverse geometrische patronen. Een bijzonder in elkaar verweven ruitpatroon, of juist symmetrische rechthoeken behoren onder andere tot de mogelijkheden. Naast tegels neem je geometrische patronen ook op talloze andere manier op in uw keukeninterieur.

Zo is er een verscheidenheid aan behang met dit bijzondere patroon verkrijgbaar. Bijzondere designelementen in een geometrische vorm zien we ook steeds meer terug in de keuken, zoals bijvoorbeeld accessoires en kunst.

Combineer natuurlijk met metallic

Natuurlijke materialen, zoals keramiek, marmer en terrazzo, vormen een trend die we veel gaan terug zien. Deze materialen hebben namelijk een tijdloos uiterlijk, waardoor ze lange tijd meegaan. Zowel op het gebied van duurzaamheid als design. De rijke, unieke uitstraling van het materiaal zorgt voor een echte trendkeuken.

Het toevoegen van een aantal metallic accenten maakt je keuken helemaal af. Dit zorgt bovendien net voor dat kleine beetje extra, wat jouw keuken nog specialer en stijlvoller maakt. De combinatie van natuurlijk en metallic creëert een mooie balans en een exclusieve uitstraling.

Bij Keukenmaxx sluiten onze keukens aan op jouw lifestyle en creëren onze designers keukens met stijl. Benieuwd hoe we dat doen? Vraag gratis ons lifestyle keukenmagazine aan met 80 pagina’s aan inspiratie.

Terug
Sluiten