Keukentrend: Miami Vibes

Haal een hippe, tropische sfeer naar je keuken met Miami Vibes. Deze nieuwe keukentrend kenmerkt zich door zachte pasteltinten, rijke materialen en weelderige prints. Keukens in deze trend zijn geïnspireerd op het zomerse, kleurrijke en glamoureuze Miami.

Het resultaat mag er wezen: een pittige, gewaagde keuken die gelijk de aandacht naar zich toetrekt. Met deze keukentrend maak je een blikvanger van de gehele ruimte. Ben je benieuwd hoe je deze trend zich vertaalt naar jouw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij adviseren je graag. 

Mierzoet en stoer tegelijkertijd

Eén ding valt direct op in een keuken met Miami Vibes. Dat is de unieke, onverwachte combinatie van zachte pasteltinten met stoere materialen en prints. Denk daarbij bijvoorbeeld aan babyroze of mintgroene keukenkastjes en een kookeiland met speelse palmboomprint. Een robuust, stenen werkblad, gouden keukendetails en luxe apparatuur maken het geheel compleet.

De opvallende prints en patronen zorgen voor een extravagante sfeer. Tegelijkertijd behoud je de rust in deze keukenstijl met een zachte, pastelkleurige basis. Vanwege de stijlvolle, gewaagde uitstraling sluit deze keukentrend het beste aan op de design keukenstijl, maar naar eigen smaak kun je de Miami Vibes ook in andere keukenstijlen integreren. Jij bepaalt zelf in hoeverre je deze trend in jouw keuken toepast. Onze keukenspecialisten kunnen je hier alles over vertellen.

Minimalistisch en functioneel design

Een keuken met Miami Vibes is allesbehalve standaard. Het is uniek, gewaagd en levendig. Spreekt de hippe Miami-sfeer je wel aan, maar wil je niet gelijk jouw hele keuken hierop baseren? Geen zorgen, er zijn allerlei manieren om deze sfeer op een subtiele manier naar je keuken te brengen. Pastelkleurige keukenkastjes zijn een goede, tijdloze basis.

Vervolgens integreer je de weelderige prints bijvoorbeeld in de achterwand of vloertegels. Een andere tip is om te kiezen voor accessoires met Miami Vibes. Denk aan kleurrijke potten en pannen, stoere wandregalen in een gouden kleur, zomerse receptenboeken en tropische planten zoals de bananenplant of cactus.

Met wat kleine aanpassingen heb je gelijk een groot verschil. Het voordeel is dat je de accessoires weer eenvoudig vervangt wanneer je er op uitgekeken raakt. Op deze manier switch je eenvoudig tussen trends.

Maak een afspraak in de winkel

Spreekt de keukentrend ‘Miami Vibes’ jou wel aan? En ben je benieuwd hoe deze trend zich vertaalt naar jouw nieuwe keuken? Onze deskundige adviseurs helpen je hier graag bij en voorzien je van een persoonlijk en vrijblijvend advies. Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt.

Onze keukenspecialisten laten je de mogelijkheden zien om jouw keuken te inspireren op het hippe en kleurrijke Miami. Of je het nu groots wilt aanpakken of deze trend liever op een subtiele manier integreert: alles is mogelijk bij Keukenmaxx.

Terug
Sluiten