Unieke keukens uitgelicht

In ieder huis is een keuken aanwezig, daarom is het juist leuk om deze ruimte om te bouwen naar een unieke, eigentijdse stijl. Dit kan op talloze manieren. Denk bijvoorbeeld aan uniek kleurgebruik of juist een aantal bijzondere blikvangers in deze ruimte. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder, want in deze blog voorzien we je van inspiratie voor een unieke en stijlvolle keuken. De unieke, uitgelichte keukens van Keukenmaxx geven je nieuwe ideeën over alle mogelijkheden in de keuken.

Ga voor een opvallend element

Wanneer je kiest voor een opvallend element in de keuken, zal dit al snel als eyecatcher in de ruimte dienen. Je oog valt hier direct op en je profiteert hierdoor van een unieke keuken. Een zeer unieke aanrader uit de collectie van Keukenmaxx is keuken Industrial Wood. Deze keuken is voorzien van een stijlvolle, houten barplank waarin de nerven goed zichtbaar zijn. Ben je bijvoorbeeld nog tevreden met jouw huidige keuken? Met deze houten barplank creëer jij in je keuken toch een volledig andere sfeer. Daarnaast brengt de houten plank een warme sfeer naar iedere keuken. Plaats aan de keukenbar bijpassende barkrukken en maak de keuken met een kleine aanpassing volledig uniek. Ook een unieke kraan of stijlvolle accessoires zorgen zelfs al voor een bijzondere, eigentijdse uitstraling. 

Maak de keuken je eigen

Naast opvallende blikvangers is het ook belangrijk dat je de keuken helemaal eigen maakt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Keukenmaxx keuken Chalky Natural. De achterwand van deze keuken is voorzien van krijtverf. Hiermee maak je de keuken helemaal eigen. De functionele krijten achterwand past helemaal bij de tijd van nu en je kunt het naar eigen creatie invullen. Schrijf er bijvoorbeeld jouw motto op of voorzie het van de heerlijkste recepten. Wil je jouw keuken volledig eigen maken? Ontwerp dan jouw droomkeuken in de 3D ontwerptool van Keukenmaxx. Hiermee stel je jouw keuken samen en sla je het op als een driedimensionaal keukenontwerp. 

Kies voor jouw favoriete kleuren

De kleur in de keuken is erg bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Kies daarom altijd voor een kleur die volledig aansluit bij jouw wensen en past bij de rest van het interieur. Kies voor een opvallende kleur of een bijzondere kleurencombinatie om van jouw keuken een unieke ruimte te maken. Keuken Natural Tasteful van Keukenmaxx is een goed voorbeeld van een unieke keuken met een stijlvolle kleurencombinatie. De lichte en donkere houten fronten zorgen voor een mooi contrast. De keuken is daarnaast voorzien van unieke elementen, zoals het marmeren werkblad en de goudkleurige keukenkraan en spoelbak. 

 

Maak een afspraak in de winkel

Is de unieke keuken iets voor jou en wil je meer tips om jouw keuken uniek te maken? Onze deskundige adviseurs helpen je hier graag mee verder. Maak een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. Samen bespreken we jouw keukenwensen en voorzien we je vrijblijvend van een persoonlijk advies. Bij Keukenmaxx profiteer je van een uitgebreid assortiment en altijd het beste advies. Keukenmaxx: Your life, Your style, Your kitchen.

Terug
Sluiten