Keukenmaxx Reeuwijk: professioneel en vriendelijk

Bij alle Keukenmaxx vestigingen draait het om your life, your style, your kitchen. In deze blog geven we je graag wat meer informatie over onze vestiging in Reeuwijk. We vertellen wat over de mensen die dagelijks in deze winkel klaarstaan om klanten met een gelukkig gevoel en een mooie keuken naar huis te laten gaan. Daarnaast lees je hier meer over de ervaringen van deze klanten.

De mensen achter Reeuwijk

Ook in Keukenmaxx Reeuwijk werken er mensen wiens grootste passie het is om de klant blij te maken door de perfecte keuken voor hen uit te zoeken. Zo werkt vestigingsmanager Martijn de Knegt al sinds 2006 met veel plezier bij Keukenmaxx. “Mijn favoriete merken zijn Next125 en XX line keukens, omdat ze inspirerend zijn met hun eigen pluspunten en unieke eigenschappen”. Martijns droomkeuken is een stoere, enigszins industriële keuken met een riant keukeneiland waar lekker aan gezeten kan worden. Gastvrouw Marjan van Cappellen geniet er elke keer weer van om klanten de uitgebreide keukencollectie van Keukenmaxx te laten zien. “We hebben veel mooie keukens in veel verschillende stijlen”. Net als Martijn is ze groot fan van de XX line keukencollectie. Ze houdt zelf dan ook van strakke en moderne keukens. Bekijk hier meer over verschillende keukenstijlen.

Ervaringen bij Keukenmaxx Reeuwijk

Keukenmaxx Reeuwijk heeft al vele klanten aan hun droomkeuken geholpen. De vestiging in Reeuwijk wordt omschreven als een professioneel en vriendelijk bedrijf, dat echt de tijd voor jou en je keukenwensen neemt. Ook de showroom is door klanten veel geprezen. “Een prachtige showroom, waar we zeer fijn zijn geholpen met verrassende ideeën en oplossingen. Mooi design en mooie apparatuur”, aldus een van de nieuwe keukeneigenaren. Een andere klant vertelt zeer vakkundig te zijn geholpen. “De keukenadviseurs hebben uren de tijd genomen om ons door alle keuzes te loodsen en ons te informeren. Uiteindelijk hebben we met hun hulp, binnen ons budget, onze droomkeuken kunnen realiseren”.

 

Kom langs bij onze vestiging in Reeuwijk

Ben jij benieuwd geworden naar de inspirerende showroom, het vriendelijke, vakkundige personeel of de trendy keukencollectie van Keukenmaxx Reeuwijk? Maak dan een afspraak in deze winkel, waar de adviseurs je graag helpen bij het vinden en samenstellen van jouw ideale keuken.  

Terug
Sluiten