Trend: vrijstaande apparatuur in de keuken

Een van de laatste trends op het gebied van keukens is het gebruik van vrijstaande apparatuur. Wanneer je een vrijstaande variant koopt van bijvoorbeeld een fornuis, broodrooster of koelkast, heb je de mogelijkheid om hier een echte blikvanger van te maken. Als trendsetter geeft Keukenmaxx je graag tips over hoe jij deze trend in jouw keuken integreert. 

Vrijstaande koelkast of fornuis

Een inbouwkoelkast of –fornuis is een toegankelijke en goede keuze. Wil jij echter een klapstuk creëren in de keuken, een attribuut dat de aandacht trekt? Dan is vrijstaande apparatuur de perfecte optie. Een gasfornuis is hier een goed voorbeeld van. Heb je bijvoorbeeld een prachtige, roomwitte landelijke keuken​​​​​​​? Je doorbreekt het wit hier op een stijlvolle manier door een vrijstaand, roestvrijstalen fornuis te plaatsen. Je behoudt de landelijke sfeer, maar hebt ook een prachtige blikvanger. Hetzelfde geldt voor een koelkast. Zo is de SMEG koelkast in ontelbaar veel kleuren en patronen verkrijgbaar. Ook de KitchenAid koelkasten zijn een vrijstaande lust voor het oog. Je behoudt met vrijstaande apparatuur jouw interieurstijl, maar voegt een bijzonder attribuut naar eigen smaak toe dat de aandacht trekt. 

Kleinere apparatuur

Er is geen grote aanschaf vereist om de trend van vrijstaande apparatuur in je keuken toe te passen. Je creëert bijvoorbeeld een bijzonder ontbijthoekje door een vrijstaand wafelijzer of broodrooster een mooi plekje te geven in je keuken. Voor de koffieliefhebbers biedt een uniek, vrijstaand koffieapparaat een perfecte uiting van deze trend. Of je nou gaat voor luxe apparaten of apparatuur met een trendy retro look, je bent sowieso verzekerd van een eyecatcher in de keuken. 

Gratis magazine voor inspiratie

Keukenmaxx biedt meer dan alleen de keuken zelf. Bekijk hier het diverse assortiment keukenapparatuur. Heb je behoefte aan inspiratie voor jouw keuken? Vraag dan het gratis magazine aan.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten