Dé trends omtrent vrijstaande fornuizen

Bent u op zoek naar een fornuis met uitgebreide mogelijkheden om de lekkerste recepten op tafel te zetten en waarmee u tegelijkertijd uw keuken een gevarieerde look geeft? Bij Keukenmaxx vertellen we u graag over de laatste trends die we signaleren op het gebied van vrijstaande fornuizen. Uw fornuis mag weer gezien worden, bijvoorbeeld met een fel kleurtje of een mooi ruim formaat. Lees hieronder alles over de laatste trends op het gebied van vrijstaande fornuizen.

Kies voor een kleur

Volgens de laatste trends willen we weer een beetje variatie in onze keuken. Met een kleur bijvoorbeeld die afwijkt van de rest van uw keuken voor een mooi contrast. Een echte eyecatcher is knalrood of stijlvol donkerblauw. Toch iets te gedurfd? Dan geven pasteltinten een prachtig afwisselend effect aan uw keuken. De gekleurde modellen zijn verkrijgbaar in matte en glanzende versies.

Fans van op gas koken

Met een vrijstaand fornuis heeft u uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied van kookplaten. Voor degenen die graag op gas koken, zijn er mooie gaskookplaten verkrijgbaar met verschillende soorten en wel zes pitten om uitgebreid een mooie maaltijd te maken. De robuuste gaskookplaten geven het geheel een mooie trendy retrolook!

 

Energiezuinig met inductie

Voor een vrijstaand fornuis met een strakkere look en energiezuinig koken, kiest u een inductiekookplaat. Omdat alleen de pannen verwarmd worden en niet de hele kookplaat, verbruikt u minder energie. En voor veel mensen niet onbelangrijk, de inductiekookplaat is gemakkelijk schoon te houden.

Kijkt u zelf

Staat u voor de keuze wel of geen vrijstaand fornuis? Neemt u dan gerust een kijkje in een van onze Keukenmaxx-vestigingen. U vindt daar inspiratie op keukengebied en een ruime collectie vrijstaande fornuizen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen. 

Terug
Sluiten