Maak van uw achterwand een originele eyecatcher

Misschien denkt u bij de keuze van uw keuken niet als eerste aan de achterwand. Alle aandacht gaat vaak uit naar het bedenken van een praktische keukenindeling en het kiezen van de juiste kleur en apparatuur. Toch is het de achterwand die voor een groot deel de uitstraling van uw keuken bepaalt. Heeft u al eens gedacht aan decoratieve tegels als wandbekleding? Deze nieuwste, praktische en veelzijdige trend is helemaal terug van weggeweest. Kleurig, chique, glanzend, ingetogen. U kunt er alle kanten mee op. Daarnaast zijn tegels ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Lees hier onze inspiratietips en de laatste trends op het gebied van wandtegels.

Nostalgisch, vrolijk, stijlvol – maak uw eigen keuze

Met zoveel soorten en vormen van tegels kunt u uw achterwand geheel in eigen stijl inrichten. Wij raden u aan om dan ook lekker creatief aan de slag te gaan en geven u vast wat inspiratietips:

- Zo zijn er de Portugese wandtegels in vele kleuren en motieven voor een mooi contrast met bijvoorbeeld een strakke keuken. Uw achterwand vormt een mooie blikvanger waar u meteen vrolijk van wordt!

- Helemaal terug van weggeweest zijn glimmende en metallic tegels. Met deze jaren ’80-stijl haalt u een mooie retrolook in huis.

- Maar ook met witte of effen gekleurde tegels kunt u mooi decoreren door bijvoorbeeld te kiezen voor hoogglans of een afwijkende vorm. 

- Houdt u van een industriële uitstraling in uw keuken? Dan zijn witte tegels met grijze voegen een mooie keuze, net als tegels met baksteenlook.

- Voor een spannend effect in uw keuken, kiest u voor 3D-tegels. Driedimensionale tegels zijn er in vele soorten en geven uw keuken net even dat beetje anders.

Geef uw creativiteit vrij spel of laat u adviseren

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw keukenachterwand? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol ideeën. Of kom naar een van onze winkels en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Terug
Sluiten