Jouw keuken bij Keukenmaxx is maatwerk

Van de bakker tot de mode en van een droomreis tot je kop koffie; steeds meer producten en diensten voorzien ons in ons verlangen naar maatwerk. Zo ook de keuken. En zo óók Keukenmaxx. 

Van een zelf samengestelde salade bij de saladebar tot je eigen customized zonnebril van Ray Ban; de behoefte aan unieke producten die speciaal voor ons, onze wensen of onze levensstijl zijn gemaakt of samengesteld, wordt almaar groter. Ook in de keuken is dat zo en ook bij Keukenmaxx maken we keukens daarom speciaal op maat. Zo weet je immers zeker dat je een keuken koopt die perfect past bij jouw levensstijl. Wat zijn de mogelijkheden?  

Deurtje, werkblad, apparatuur
“Het is heel simpel: wij proberen het zo simpel mogelijk te maken”, vertelt Aart Willems van Keukenmaxx Reeuwijk. “Alle opstellingen in onze showrooms zijn puur ter inspiratie bedoeld. Als klant stel je je keuken vervolgens helemaal zelf samen, door te kiezen voor een bepaald deurtje, werkblad en apparatuur.” En daarbij is er een eindeloze keuze in modellen en materialen; van een matlak of dun fineer deurtje tot een werkblad in composiet, graniet of beton. Aart: “Het is een kwestie van mix & match. Zo staat er in onze showroom een keuken waarin verschillende materialen zijn gecombineerd, zoals een fineer deur met een Belgisch hardstenen blad, RVS apparatuur en steenstrips. Alles kan en mag.”

Niets gek genoeg
“Klanten komen bij ons binnen met de maten van de keukenruimte en samen bespreken we wat de wensen zijn”, gaat Aart verder. “Vervolgens maken we een rondje door de showroom om alle opties te laten zien. Wellicht brengt dat ook weer nieuwe ideeën. Uiteindelijk maken we een passend ontwerp. We stellen je keuken echt van A tot Z samen, precies zoals jij dat wilt. Letterlijk élke keuken bij Keukenmaxx is dus maatwerk.”

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak in één van onze showrooms.

Terug
Sluiten