Trendy zwarte en witte keukens - Keukenmaxx

Ontdek onze nieuwe keukencollectie: zwarte- en witte keukens

Liever een zwarte- of toch een witte keuken? Iedereen heeft zijn eigen beeld van de ideale keuken. Smaken verschillen, daarom vindt Keukenmaxx het belangrijk om een uitgebreid assortiment keukens aan te bieden. Een aantal keer per jaar voegen we nieuwe keukens toe aan onze collectie, aan de hand van de nieuwste en meest stijlvolle trends. Keukenmaxx stelt u graag voor aan dé trend van dit moment: compleet zwarte- of witte keukens. 

Zwarte en witte keukens

De trend van 2018 is keukens die volledig zijn uitgevoerd in één kleur, van fronten tot werkblad tot waar mogelijk zelfs apparatuur. Een keuken waarin deze trend perfect tot zijn recht komt is de nieuwste New Classixx keuken. De luxe, compleet zwarte keuken bevat een combinatie van verschillende type fronten: hoogglans lak zwart, zwart kunststof mat lak en een houttint. Het zwart gebrande granieten werkblad geeft de keuken de finishing touch. De compleet zwarte keuken of witte keuken kan ook mooi gecombineerd worden met een accentkleur of het gebruik van diverse materialen, zoals hout. Een mooi voorbeeld van een witte keuken met stijlvolle houten accenten is de Next 125 902 Polariswit keuken. Deze keuken is modern en elegant tegelijk, mede door het unieke gesatineerde glas van de fronten. 

Een divers keukenassortiment

Of u nu houdt van een landelijke keuken, een strakke keuken of een industriële keuken, Keukenmaxx biedt met haar vier topmerken genoeg diversiteit. Zo biedt SieMatic in haar Pure collectie een mat zwarte keuken aan met mooie houten accenten, die landelijk combineert met strak. De witte keuken van XX line is ook een erg stijlvolle toevoeging aan de collectie, waarin de strakke eenvoud zorgt voor een smaakvolle keuken. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want in ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende keukens waarvan er altijd wel één perfect aansluit op uw persoonlijke smaak.

Bestel ons keukenmagazine

Bent u benieuwd geworden naar de rest van onze collectie, of heeft u behoefte aan nog meer inspiratie op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine, waarin u onze gehele collectie kunt bekijken. 

Terug
Sluiten