Gratis keukenmagazine

Al binnen 3 dagen bij u thuis

Wat uw stijl ook is, uw keuken is en blijft het kloppend hart van uw woning. Dat werd nog maar eens duidelijk bij de vier klanten die hun huis openstelden voor dit magazine. Laat u in onze geheel vernieuwde uitgave inspireren door bijvoorbeeld de tijdloze keuken van Bjorn en Joke in Amsterdam of de ultramoderne keuken in het jaren 30-huis van Steffie.

Letterlijk iedere keuken van Keukenmaxx is op maat. Volgens uw leven. Volgens uw stijl. Wij creëren de keuken die perfect bij ú past. Benieuwd hoe we dat doen? Bestel dan ons magazine met 80 pagina’s aan inspiratie.

Veel lees-, kijk- en inspiratieplezier!

  • Ontdek dé trends van 2019
  • 4x binnenkijken. Welke stijl past het beste bij u?
  • 80 pagina's vol prachtige beelden

Ja, stuur mij het gratis magazine!

Aanhef*
Blijf op de hoogte!*

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Wat zeggen anderen over ons magazine?

Al meer dan 2.500 magazines aangevraagd!

Erg leuk om doorheen te bladeren

Ik vond het tijdschrift erg inspirerend. Ik heb enkele tips in gebruik genomen die ik in het tijdschrift heb gelezen. Nooit gedacht dat de oplossing voor enkele ongemakken zo simpel konden zijn! Binnenkort staat onze afspraak gepland met de adviseur. Ik weet zeker dat die nieuwe keuken ons leven een stuk makkelijk gaat maken door alle mogelijkheden.

Leoni van der Ven 28/02/2018

In een woord TOP

Mooi magazine met zeer veel ideeën. Graag kom ik snel eens kijken in de winkel met mijn vrouw. Het is alleen jammer dat we verder moeten rijden, maar voor een bijzondere keuken is dat het rijden wel waard.

Erwin van Apeldoorn 12/02/2018

Hij lag de volgende dag al thuis

Mijn vrouw en ik zoeken al enige tijd naar een nieuwe keuken, maar het liefst willen we een "niet aller daagse" keuken. Een moderne keuken die perfect opgaat in de rest van het huis, maar tegelijkertijd niet lijkt op een doorsnee keuken. En precies dat vonden we terug in het magazine. Vooral binnen de SieMatic collectie zagen we leuke ideeën!

Daan Velthoven 22/02/2018

Ik weet hoe mijn nieuwe keuken eruit gaat zien

Ik had al een goed beeld voor een mooie keuken, maar had nooit gedacht dat er zo veel extra mogelijk was. De leukste ideeën vond ik toch wel het toepassen van nieuwe technologie in de keuken, zoals koelkast die recepten kon inladen en precies kon zien welke ingrediënten er nog ontbraken in de koeling. Je kan het zo gek niet bedenken!

Wilma te Voert 12/01/2018
Terug
Sluiten