Inspiratie en informatie

Wij van Keukenmaxx willen u graag zowel inspireren als informeren. Daarom hebben wij wat veelgestelde vragen hier voor u uitgewerkt. 

U vindt Keukenmaxx op 4 locaties in Nederland, in Barendrecht, Etten-Leur, Hoofddorp en Reeuwijk. In alle vestigingen heeft een ruime keus uit verschillende keukenstijlen, opstellingen en vindt u er ook het Inspirience Center. 

 

Rechte Keukens

Rechte keukens zijn erg populair en komen veruit het meeste voor in Nederland. Met een rechte keuken is de indeling van je keuken vaak wat flexibeler. Een rechte keuken geeft je namelijk veel vrijheid wat betreft de indeling van je ruimte. 

Meer over rechte keukens

 

Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn ideaal voor de echte keuken-prinsen en -prinsessen. Een hoekkeuken heeft namelijk veel werkruimte en opbergruimte. Wilt u tips over hoekkeukens? Bekijk dan onze inspiratiepagina vol met tips en voorbeelden over hoekkeukens. 

Meer over hoekkeukens

 

Keuken met Kookeiland

Wil u van uw keuken een echte leefkeuken maken? Een kookeiland past helemaal in dat plaatje. Wij van Keukenmaxx hebben een aantal voordelen van een kookeiland voor u op een rij gezet. Benieuwd naar onze top 5 voordelen van een kookeiland? 

Lees hier de voordelen van een kookeiland

L-keukens

Bent u op zoek naar een L-keuken? Laat u inspireren door onze brede collectie L-keukens. Wij hebben voor u enkele tips op een rij gezet waar u op moet letten bij het kopen van een L-keuken. 

Meer over L-keukens

 

Showroomkeukens

Wilt u het maximale uit uw budget halen? Neem dan eens een kijkje bij de showroomkeukens van Keukenmaxx. Deze keukens zijn scherp geprijsd, kortingen kunnen oplopen tot maar liefst zeventig procent! 

Meer over showroomkeukens

Keukens op maat

Wilt u een keuken op maat? Bij Keukenmaxx kost een keuken op maat niets meer dan een standaardkeuken. Keukenmaxx helpt u met een een uniek ontwerp, van de eerste schets tot het perfect geplaatste totaalplaatje.

Meer over keukens op maat

Houten keukens

Bij een houten keuken denkt men al vaak aan een klassieke keuken van eikenhout. Echter is hout in alle stijlen toepasbaar. Dus of u nu een moderne of een klassieke keuken wilt, met hout is alles mogelijk! 

Meer over houten keukens 

Ontwerp zelf je keuken

Nog geen idee wat er allemaal mogelijk is of dat de nieuwe keuken wel in je huis past? Ontwerp zelf de nieuwe keuken in 3D en zie direct de mogelijkheden.

 

Nieuwe keukens

De jarenlange ervaring, het enorme aanbod aan apparatuur en keukens gecombineerd met de passie van onze keukenexperts zorgt ervoor dat Keukenmaxx uw ideale partner is in de zoektocht naar een nieuwe keuken. 

Meer over de zoektocht naar een nieuwe keuken

Moderne keukens

Wij hebben een ruime collectie moderne keukens die bestand zijn tegen de grillen van de tijd. Dus zoekt u een moderne keuken met strakke lijnen en verleidelijk minimalisme? Doe dan inspiratie op in de showroom, hier op de site of via ons gratis keukenmagazine

Meer over moderne keukens 

Keuken kopen

Omdat er bij het kopen van een keuken behoorlijk wat op u afkomt hebben wij een aantal belangrijke punten bij het kopen van een keuken voor u op een rij gezet. Zo weet u waar u op moet letten en kunt u goed voorbereid op pad!

Tips voor het kopen van een keuken. 

Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn erg populair. Landelijke keukens hebben vaak een warm en authentiek karakter. Landelijke keukens kunnen zowel modern als klassiek zijn. Maar wat is nu precies het verschil? Wij van Keukenmaxx hebben het een en ander voor u op een rijtje gezet. 

Meer over landelijke keukens 

Keuken ideeën

Weet u soms ook niet waar u al uw keukengerei moet laten? Of maak je er soms echt een chaos van in de keuken? Keukmaxx heeft wat tips op een rij gezet voor een opgeruimde keuken.

Tips voor een opgeruimde keuken

Kleine keukens

Heeft u een beperkte ruimte voor uw keuken? Met deze tips van Keukenmaxx bent u zeker van een efficiënte indeling en een rustige uitstraling. Bovendien geven we nog tips over hoe u uw keuken groter kunt laten ogen!

Tips voor kleine keukens

Complete keukens

Bij het kopen van een keuken komt heel wat kijken. Keukenmaxx ontzorgt u graag en neemt graag al uw zorgen uit handen. Dus van het kiezen van de juiste keuken tot aan het monteren van uw keuken: Keukenmaxx!

Meer over complete keukens