• Ontdek de 3D ontwerper van Keukenmaxx

    Neem plaats op de architectenstoel en ontwerp zelf uw eigen keuken. Met ontelbare mogelijkheden zorgt onze 3D ontwerper ervoor dat u altijd in staat bent uw droomkeuken te realiseren.

    Ga naar de 3D ontwerper

Keuken ontwerpen in 3D

Een keuken ontwerpen was nog nooit zo makkelijk met de 3D-tool van Keukenmaxx. Wanneer u benieuwd bent naar de royale mogelijkheden van Keukenmaxx, dan kunt u de 3D ontwerp tool gebruiken om uw eigen keuken te ontwerpen. Misschien heeft u al een idee van wat u wilt in uw keuken of bent u nog juist heel erg zoekende naar een bepaalde stijl of inrichting. Met de 3D ontwerper kunt u bekijken wat u mooi vindt en ook snel aanpassingen doen wanneer u toch liever iets anders wilt. Stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen met de 3D ontwerper van Keukenmaxx.

Keuken ontwerpen: uw stijl, uw design en uw keuken

De zoektocht naar een nieuwe keuken kan heel uitdagend zijn of juist leuk. De een heeft misschien al een keukenstijl voor ogen, terwijl de ander alleen weet welke apparaten in de keuken geplaatst moeten worden. Met behulp van de keukenontwerper in 3D van Keukenmaxx kunt u voor elke situatie en alle uitgangspunten van alles uitproberen. Test de verschillende keukenstijlen en pas kleuren toe om te zien of u dit mooi vindt. Plaats de keukenapparatuur erin en kom tot de ontdekking of de keuken is waar u van droomt.

Praktisch en inzichtelijk uw eigen keuken ontwerpen

Door gebruik te maken van de 3D ontwerp tool kunt u gemakkelijk en op uw eigen tempo uw keuken ontwerpen. Ook kunt u het ontwerp opslaan om het later nog eens te bekijken of er verder mee aan de slag te gaan. Heeft u een keuken ontworpen die u mooi vindt? Neem dan het ontwerp mee naar de winkel of naar uw afspraak. Dit is erg handig, want de keukenspecialisten van Keukenmaxx kunnen hierdoor precies zien wat uw smaak is en u nog beter helpen met een vrijblijvend advies.

Uw stijl, uw design, úw keuken

De zoektocht naar een nieuwe keuken is een zinnenprikkelende uitdaging. Maar, waar begint u? Keukenmaxx helpt u graag op weg. Met behulp van de gratis ontwerptool kunt u zelf uw nieuwe keuken ontwerpen, inclusief moderne keukenapparatuur van leidende fabrikanten. Wek de designkeuken die aan al uw wensen en eisen voldoet tot leven. Laat u inspireren door de onderstaande, bestaande keukens van A-merken als next125 en New Classixx, of geef zelf tot in detail vorm aan uw keukenideaal.

Terug
Sluiten