Betonnen aanrechtblad - Keukenmaxx

Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Dit mooie natuurproduct is duurzaam en daarom gaat een betonnen aanrechtblad jarenlang mee. Het is een innovatieve glasvezelversterkte betonsoort met een kern van polystyreen hardschuim die afgewerkt is met een vuilafstotende laag waardoor u verzekerd bent van een sterk blad. Daarnaast versterkt dit keukenblad het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn vormgeving en kleur stijlvol. Hierdoor past een betonnen keukenblad ook goed bij andere keukenstijlen. Kortom een betonnen keukenblad is stoer, robuust en net weer even iets anders.

Betonlook keukenblad

Uit de vele keuzes die u heeft bij de aanschaf van een keukenblad kunt u ook kiezen voor een betonlook keukenblad. Het materiaal beton is kwetsbaar doordat dit poreuzer is dan sommige andere keukenbladen en hierdoor vlekgevoelig. Daarom is een betonlook keukenblad erg geliefd. Kies bijvoorbeeld voor het materiaal composiet, maar maak daarvan een betonlook aanrechtblad. Geen kans op vlekken in het werkblad en veel minder dik. Een betonlook aanrechtblad biedt u de uitstraling van een betonnen aanrechtblad en heeft de voordelen van andere materialen zoals stevigheid.

Beton ciré aanrechtblad

Een beton ciré aanrechtblad bestaat uit betonstuc dat veel gebruikt wordt voor de afwerking van wanden. Vaak wordt dit materiaal gebruikt voor badkamers, maar doordat dit afwerkingsproduct waterdicht is en het de uitstraling heeft van beton wordt het nu ook gebruik als aanrechtblad. Beton ciré is dus erg geschikt voor keukenwanden én keukenbladen. Het mooie hieraan is dat u met dit materiaal uw aanrechtblad visueel kunt doortrekken met de keukenwand. Hierdoor krijgt uw keuken een exclusieve uitstraling en haalt u gegarandeerd een bijzondere blikvanger in huis.

Bestel ons gratis magazine

Bent u geïnteresseerd in een betonnen keukenblad en benieuwd hoe dit eruit ziet in uw keukeninrichting of nieuwe keuken? Dan kunt u dit nu al zelf zien met behulp van onze 3D keukenontwerper. Experimenteer om verschillende opties uit te proberen. Heeft u een aantal concrete ontwerpen? Neem deze dan mee naar de showroom voor een oriënterend gesprek met een adviseur of laat u verder helpen met deskundig advies.

Ontdek zelf de voordelen van een betonnen aanrechtblad

Bent u benieuwd naar de voordelen van een betonnen aanrechtblad en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak bij Keukenmaxx en laat u inspireren. Wij vinden het belangrijk dat een keuken helemaal past bij uw kookstijl, daar draait het om bij Keukenmaxx.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Terug
Sluiten