Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad is een natuurlijke aanvulling op uw keuken met een stoer tintje. Beton heeft een neutrale, grijze kleur die gemakkelijk te combineren valt met diverse woonstijlen. Is uw interieur modern, industrieel of landelijk? Beton is met zijn natuurlijke uitstraling een passende aanvulling of zorgt juist voor contrast. Lees meer over het robuuste materiaal beton voor uw keukenblad.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

Natuurlijk beton

Een keuken met een betonnen aanrechtblad krijgt een natuurlijk uiterlijk. Het materiaal vertoont oneffenheden die tijdens het productieproces ontstaan en waardoor elk blad uniek is. Deze onregelmatige structuur geeft beton bovendien een stoer tintje. Beton neemt als materiaal van zichzelf gemakkelijk vlekken op.

Om te voorkomen dat uw betonnen keukenblad er gebruikt uit gaat zien, zijn alle bladen voorzien van een vuilafstotende coating. Ook is het betonnen keukenblad voorzien van glasvezelwapening voor extra stevigheid.

Allerlei kleuren en structuren

Met een betonnen aanrechtblad geniet u van een exclusief product. De onregelmatigheden in het materiaal zorgen voor een een levendige uitstraling. De kleur van beton is neutraal en past daarom bij diverse stijlen en kleuren van uw interieur.

Beton past uitstekend bij een industriële woonstijl, maar komt met zijn robuuste look ook goed tot zijn recht in een moderne of landelijke inrichting. Combineer het betonlook aanrechtblad met bijvoorbeeld hout of met een witte, zwarte of een felle kleur voor een bijzonder contrast.

Onderhoud van beton

Alle natuurproducten vragen om goed onderhoud om het materiaal zo lang mogelijk mooi te houden. Dat geldt ook voor beton. Beton maakt u gemakkelijk schoon met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik nooit schuurmiddelen of een schuurspons. Verwijder vlekken veroorzaakt door vloeibare stoffen als vet, thee en rode wijn meteen om te voorkomen dat ze intrekken.

Reinig het blad regelmatig met vloeibare, groene zeep om het mooi te houden. Snij nooit direct op het blad, maar gebruik altijd een snijplank bij het snijden om beschadigingen te voorkomen. Wilt u liever een blad van bijvoorbeeld kunststof dat minder onderhoud vraagt? Kies van voor een aanrechtblad in betonlook voor hetzelfde effect.

Ontdek zelf de voordelen van een betonnen aanrechtblad

Bent u benieuwd naar de voordelen van een betonnen aanrechtblad en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx en laat u informeren en inspireren.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Terug
Sluiten