Composieten aanrechtblad

Een composieten keukenblad is geschikt voor elke woonstijl. Het is een veelzijdig aanrechtblad dat verkrijgbaar is in diverse afwerkingen en kleuren. Composiet is een gefabriceerd natuurproduct dat tegen een stootje kan en is daarom bijzonder geschikt voor de keuken. Bovendien heeft het materiaal een stijlvolle uitstraling en geeft het uw keuken een chique look. Lees meer over composieten bladen bij Keukenmaxx.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

De eigenschappen van composiet

Composiet is een gefabriceerd natuurproduct. Het bestaat uit 93% kwartsiet en 7% polyesterhars en is daarom voor een groot deel een natuurproduct. Een keukenblad van composiet heeft een strakke, gladde uitstraling zonder haarscheurtjes of nerven die in een honderd procent natuurproduct wel zichtbaar zijn.

Omdat het product technisch vervaardigd is, is het in veel kleurcombinaties en afwerkingen verkrijgbaar. Het laatste, maar niet onbelangrijke kenmerk: composiet is een hard materiaal, waardoor de kans op beschadigingen minimaal is.

Uitgebreid kleurenpalet en diverse structuren

Een composieten aanrechtblad is in diverse kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Omdat kleurpigmenten en granietkorrels aan het composiet worden toegevoegd, is het mogelijk voor uw composiet werkblad in de keuken de kleur en structuur te kiezen die u mooi vindt.

Bovendien kiest u naast de kleur ook het uiterlijk dat het beste bij uw keukeninterieur past: een gezoete (matglans), gepolijste (glans) of geborstelde afwerking in een egale of gemêleerde look.

Het onderhoud van een composieten aanrechtblad

De diverse afwerkingen van het composiet werkblad zorgen voor verschil in oppervlak en daarmee ook het onderhoud. De gepolijste variant heeft een glad oppervlak en is daarom zeer onderhoudsvriendelijk. Vloeistoffen trekken nauwelijks in het aanrechtblad vanwege de dichte structuur.

Voor de andere varianten waarvan de structuur minder dicht is, geldt dat minder. In alle gevallen reinigt u het blad met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Wrijf het twee keer per jaar in met de producten uit de meegeleverde onderhoudsset. Deze zorgen voor een vuilafstotende werking.

Om beschadigingen te voorkomen gebruikt u het beste altijd een snijplank en onderzetters voor hete en koude producten. Verwijder vlekken, vuil en vloeistoffen als vet, thee en rode wijn zo snel mogelijk.

Ontdek zelf de mogelijkheden met een composieten aanrechtblad

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een composieten aanrechtblad? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx en laat u informeren en inspireren.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Terug
Sluiten