Composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad is een ontzettend stijlvol blad dat tegen een stootje kan. Een keukenblad van composiet is deels gemaakt van natuursteen, wat voor een natuurlijke uitstraling zorgt. Het composiet werkblad wordt echter wel samengesteld in een fabriek, wat diverse voordelen met zich meebrengt. Zo is het composiet blad in alle denkbare kleuren te verkrijgen, met diverse oppervlakte afwerkingen, voor een vriendelijke prijs. Een aanrechtblad van composiet is daarnaast oersterk, hygiënisch, krasbestendig en slijtvast.

Hoewel een composiet keukenblad een grote dichtheid heeft, is deze wel wat gevoelig voor vlekken. Daarnaast kan extreme hitte ervoor zorgen dat het werkblad van composiet blijvend verkleurd. Let hier dus altijd goed mee op. Bent u benieuwd geworden naar het composiet werkblad in de keuken? Bekijk hieronder dan een aantal voorbeelden van dit stijlvolle, stenen keukenblad.

Verschillende soorten en kleuren composiet

Composiet aanrechtblad kleuren

Een composiet werkblad is in diverse kleuren verkrijgbaar. Omdat composiet in de fabriek wordt vervaardigd, zijn composiet kleuren helemaal naar wens samen te stellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wit composiet aanrechtblad? Wit composiet zorgt voor een open uitstraling en laat bovendien de ruimte optisch groter lijken.

Wanneer u meer houdt van een stoer geheel, is een keukenblad van composiet in het zwart wellicht een geschikte optie. Met een zwart composiet aanrechtblad geniet u tegelijkertijd van een chique en een unieke uitstraling. De gulden middenweg behoort ook tot de mogelijkheden: een grijs composiet keukenblad is net wat subtieler en eveneens verkrijgbaar in verschillende kleurtinten.

Composiet marmerlook keukenblad

Een van de populairste uitvoeringen van composiet is op dit moment de composiet marmerlook. Met een marmer composiet keukenblad voorziet u de keuken van een ontzettend exclusief sfeertje. Met een composiet keukenblad in marmerlook kunt u bovendien nog alle kanten op: gaat u voor een witte, grijze of zwarte marmerlook? Niks is te gek en alles is mogelijk.


Betonlook aanrechtblad van composiet

Voor een stoer, industrieel geheel is composiet met betonlook een uitstekende keuze. Betonlook composiet combineert ook goed met andere kleuren. Met een composiet aanrechtblad met betonlook geniet u daarnaast wel van de lusten, maar niet van de lasten van echt beton. Zo is beton iets poreuzer, waardoor het sneller beschadigd raakt. 

 

Composiet of graniet?

Twijfelt u nog tussen een aanrechtblad van graniet of composiet? Wanneer we graniet vs composiet tegenover elkaar zetten, valt vooral de prijs op. Zo is composiet wat vriendelijker voor de portemonnee dan graniet. Bij de keuze tussen een keukenblad van graniet of composiet is het ook slim rekening te houden met het feit dat graniet iets poreuzer is. Graniet is echter wel een echt natuurstenen blad, waardoor elk blad 100% uniek is.

Composiet of keramiek?

Wanneer we kijken naar de keuze van keramiek vs. composiet, valt op dat keramiek nog net wat hittebestendiger is. Een belangrijk verschil tussen een composiet of keramiek keukenblad is dat zelfs wanneer er heftige vlekken in het blad zijn getrokken, deze er bij een keramiek keukenblad bijna altijd nog uit te poetsen zijn. Bij composiet is dit iets minder. Er zit ook een prijsverschil tussen composiet en keramiek. Zo is een composiet blad tot wel €100 goedkoper per strekkende meter dan een keramiek blad. 

Onderhoud composieten keukenblad

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw composiet blad genieten. Daarom is het verstandig uw composiet aanrechtblad goed schoon te maken. Dit doet u simpelweg met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Hoewel composiet aardig hittebestendig is, raden we aan om kleurverschillen te voorkomen altijd een onderzetter voor hete pannen te gebruiken.

Het onderhoud van een composiet keukenblad is verder erg laagdrempelig. Om composiet te behandelen maakt u eenmaal per jaar gebruik van een onderhoudsset voor composiet. Door het blad te impregneren wordt het blad namelijk extra dicht gemaakt. Daardoor is het blad minder poreus.

Prijs composiet aanrechtblad

Bent u van plan om een composiet aanrechtblad aan te schaffen? Dan vraagt u zich vast af wat de prijs is van een composiet keukenblad. De kosten van een composiet aanrechtblad zijn afhankelijk van de afwerking die u kiest en de grootte van uw keuken. Per strekkende meter kunt u gemiddeld rekenen op een composiet keukenblad prijs van 150 euro. Wilt u een concretere schatting van de kosten van uw composiet werkblad? Maak dan gebruik van onze budgetplanner of vraag het aan een van onze adviseurs.

Heeft u behoefte aan advies?

Wilt u meer weten over het composiet aanrechtblad? Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en zij laten u graag alle mogelijkheden van het composiet keukenblad zien.

 

 

Terug
Sluiten