Composieten keukenblad

Composieten aanrechtblad

Een composieten aanrechtblad is razend populair. Dit komt door de natuurlijke en luxueuze uitstraling én doordat het materiaal erg sterk is. Daarnaast is een composieten keukenblad goedkoper dan bijvoorbeeld graniet. Bovendien zijn deze aanrechtbladen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor zit er gegarandeerd een blad tussen dat bij de uitstraling van uw keuken past. Keukenmaxx vertelt u graag meer over de kenmerken van dit populaire materiaal.

Wat is composiet?

Composiet bestaat uit een combinatie van natuursteen, zand, hars en kleurpigmenten. Een composieten aanrechtblad is niet 100% natuurlijk, maar heeft wel een natuurlijke uitstraling. Dit is dan ook meteen één van de redenen waarom dit materiaal zo populair is. Doordat de verschillende bestanddelen onder hoge druk tot een plaat worden geperst, zijn composieten werkbladen erg sterk waardoor de kans op beschadigingen kleiner is. Daarnaast zijn deze gemakkelijker op maat te maken dan volledig natuurstenen werkbladen. Bovendien kunt u bij een composieten aanrechtblad voor verschillende soorten afwerkingen kiezen: van glanzend tot mat en van gepolijst tot antiek. Dankzij de veelzijdigheid van composiet zit u met dit werkblad altijd goed.

Onderhoud composieten blad

Een composieten aanrechtblad is over het algemeen onderhoudsvrij. Vooral de gepolijste variant is door het gladde oppervlak erg onderhoudsvriendelijk. Om de mooie uitstraling van een composieten aanrechtblad te behouden, raden we u aan om het materiaal dagelijks met warm water en een mild schoonmaakmiddel schoon te maken. Let op met het gebruik van bijtende middelen, want ondanks de hoge dichtheid kunnen deze vlekken veroorzaken. Daarnaast blijft het werkblad ook mooi als u voor het snijden een snijplank gebruikt en vloeistoffen direct verwijderd. Net zoals de meeste aanrechtbladen is het altijd goed om een onderzetter te gebruiken voor hete of koude producten die u op het blad wilt plaatsen. Zo kunt u jarenlang genieten van een composieten aanrechtblad.

 

Ontdek zelf de voordelen van een composieten aanrechtblad

Wilt u meer weten over een composieten aanrechtblad of wilt u voorbeeldkeukens bekijken met dit type werkblad? Maak dan een afspraak bij Keukenmaxx en laat u inspireren. Wij vinden het belangrijk dat een keuken helemaal past bij uw kookstijl, daar draait het om bij Keukenmaxx.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

Kom bij ons langs

Wilt u meer weten over composieten keukenbladen of wilt u voorbeeldkeukens bekijken met dit type werkblad? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels waar onze adviseurs u van deskundig en persoonlijk advies voorzien.  

Terug
Sluiten