Glazen keukenblad: exclusief en chique

Een glazen aanrechtblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Het glas glanst namelijk mooi en hierdoor krijgt het een exclusieve uitstraling. Het is een keukenblad dat zeer prettig is om op te werken en komt vaak voor in moderne of design keukens. Graag vertellen wij u meer over alle kenmerken van een glazen werkblad.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

Een stevig keukenblad

Glazen keukenbladen zijn gemaakt van industrieel gehard glas. Aan het glas worden extra bestanddelen toegevoegd en vervolgens worden al deze materialen samengeperst tot een zeer stevig keukenblad. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat het glas breekt of dat er scheuren inkomen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende uitstralingen. Zo kunt u de onderkant van het keukenblad in vrijwel iedere gewenste kleur laten spuiten om het mooi aan te laten sluiten bij de kleuren van uw inrichting. Wilt u toch liever niet dat het blad glanst? Dan kunt u kiezen voor een matte afwerking. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor glas met een bepaalde structuur. Zo kunt u een exclusief keukenblad creëren dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Zeer prettig in gebruik

Op een glazen keukenblad kunt u zeer prettig werken en heeft vele voordelen. Een glazen keukenblad is:

  • Waterafstotend. Een glazen keukenblad neemt geen vloeistoffen op. Zo hoeft u geen rekening te houden met het morsen van bijvoorbeeld water of olie. Met een vaatdoek heeft u het zo opgeveegd en blijft er niks achter, geen vlek en geen vloeistoffen.
  • Onderhoudsarm. Het gladde oppervlak van dit keukenblad is makkelijk om schoon te maken en te houden. Hierdoor is het een zeer hygiënische keukenblad.
  • Hittebestendig. Hierdoor kunt u gewoon uw hete pannen en ovenschalen op het aanrecht neerzetten en zijn onderzetters verleden tijd.

Lang genieten van uw werkblad

Wilt u langer genieten van uw werkblad? Dan wordt aangeraden om niet op het keukenblad te snijden, maar een snijplank te gebruiken. Dit voorkomt krassen en beschadigingen. Ook kan het voorkomen dat in de randen een buts ontstaat wanneer u bijvoorbeeld met een pan er hard tegenaan stoot. Wanneer u hiermee rekening houdt, kunt u langer genieten van een exclusief, chique keukenblad!

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

Meer informatie over een glazen keukenblad? Kom naar de winkel!

 

 

Wilt u meer weten over glazen keukenbladen en hoe deze er in het echt eruit zien? Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs al uw vragen beantwoorden en u laten kennismaken met alle mogelijkheden die dit keukenblad met zich meebrengt.

Terug
Sluiten