Granieten werkblad

Granieten werkblad: natuurlijk en exclusief

Een granieten werkblad is een product dat 100% natuurlijk is, waardoor u altijd bent verzekerd van een uniek en bijzonder blad met een exclusieve uitstraling. Elk blad heeft een andere kleur, structuur en oppervlaktebewerking. Het granieten keukenblad is zeer stijlvol en komt in verschillende keukenstijlen goed tot zijn recht.

De voordelen en eigenschappen van graniet

Graniet is een van de hardste materialen die er is, waardoor de kans op beschadiging van uw granieten keukenblad klein is. Het werkblad is in verschillende varianten verkrijgbaar. Gepolijst graniet heeft een glanzende afwerking, het oppervlak is minder poreus en de kans op vlekken kleiner. Een gezoet granieten werkblad heeft een stijlvol, mat oppervlak. Ook antiek graniet beschikt over een matte, reliëf afwerking. Leather graniet zit qua afwerking tussen gezoet en antiek in. Een granieten werkblad is verkrijgbaar in een groot en divers kleurenpalet, waardoor er altijd een perfect passende tint voor uw keuken bij zit. Om voor een mooi geheel in uw keuken te zorgen is het graniet ook verkrijgbaar als achterwand, vensterbank, stollenwand en spoelbak.

Houd uw keukenblad lang mooi

Om er voor te zorgen dat uw granieten werkblad lang meegaat, zijn er een aantal dingen waarmee u rekening kunt houden. Zo moet u, zoals bij alle werkbladen, altijd een snijplank en onderzetters gebruiken. Daarnaast wordt aangeraden om vuil, vlekken en vloeistoffen zo snel mogelijk van het granieten blad te verwijderen. Om er voor te zorgen dat uw keukenblad mooi blijft, kunt u het beste dagelijks uw blad afnemen met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel. Voor periodiek onderhoud gebruikt u twee keer per jaar de onderhoudsset OHSET M, die zorgt voor een vuilafstotende werking.

Ontdek zelf de voordelen van een granieten werkblad

Bent u benieuwd naar de vele voordelen en diverse uitvoeringen van een granieten werkblad? Maak een afspraak met een van onze ervaren keukenadviseurs. Zij helpen u graag met het uitkiezen van het perfecte keukenblad voor uw keuken.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

Kom bij ons langs

Wilt u meer weten over composieten keukenbladen of wilt u voorbeeldkeukens bekijken met dit type werkblad? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels waar onze adviseurs u van deskundig en persoonlijk advies voorzien.  

Terug
Sluiten