Exclusiviteit met een granieten keukenblad

Met een granieten aanrechtblad kiest u voor een honderd procent natuurproduct. U geniet van een uniek product, want de kleur en structuur van elk graniet aanrechtblad is anders. Hiermee krijgt uw keuken een exclusief en uniek uiterlijk.

Bij een granieten keukenblad heeft u de keuze uit een aantal kleurcombinaties en kiest u welke oppervlakte- en randafwerking u wenst. Zo geniet u van een granieten keukenblad dat past bij uw keukeninterieur. Lees hier meer over dit stijlvolle en exclusieve aanrechtblad.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

De eigenschappen van een granieten blad

Met een granieten blad haalt u een natuurlijk product in huis. Graniet is een stollingsgesteente dat diep in onze aardkorst ontstaat onder hoge druk. Het is daarom een bijzonder stevig en duurzaam gesteente. Het harde materiaal van een granieten keukenblad zal daarom niet snel beschadigen.

Omdat het om een natuurproduct gaat, is elk granieten aanrechtblad verschillend van kleur en structuur. Bij een bepaalde lichtval ziet u kleine oneffenheden als putjes, krasjes of doffe plekjes.

Keuze in verschillende kleuren en afwerking

Graniet is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, van natuurlijke tot contrasterende kleuren. Denk aan variaties van lichtgrijs voor een ingetogen uitstraling tot een zwart graniet aanrechtblad dat uw keuken gegarandeerd een opvallend uiterlijk geeft.

Ook in de afwerking van het blad zijn er diverse mogelijkheden. Zo is een gepolijst oppervlak minder poreus en daardoor vlekbestendiger. Een minder vlekbestendige gezoete, antieke of leather afwerking geeft een matte, natuurlijke uitstraling.

Onderhoud granieten aanrechtblad

Wij geven u tips om uw granieten aanrechtblad schoon te maken, zodat u jarenlang plezier van uw keuken beleeft. Net als elk natuurproduct, vraagt ook graniet om geregeld onderhoud.

Voor het dagelijks onderhoud is het voldoende uw granieten aanrechtblad schoon te maken met een vochtige doek met zacht schoonmaakmiddel en twee keer per jaar onderhouden met een speciaal middel dat we meeleveren voor een vuilafstotende werking.

Verder raden wij u aan altijd een snijplank te gebruiken en onderzetters neer te leggen onder hete en ijskoude producten. Verwijder vlekken, vuil en vloeistoffen als vet, thee en rode wijn liefst zo snel mogelijk.

Composiet of graniet

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een aanrechtblad van composiet of graniet. Een van de verschillen is de open structuur van graniet waardoor oneffenheden zichtbaar zijn. Dat is bij composiet niet het geval. Bent u op zoek naar een authentieke look? Kies dan voor de prachtige, natuurlijke uitstraling van graniet.

Meer weten over granieten aanrechtbladen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een granieten aanrechtblad in uw keuken? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx en laat u informeren en inspireren.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

Terug
Sluiten