Houten aanrechtbladen - Keukenmaxx

Houten aanrechtblad

Een houten aanrechtblad is een unieke en stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Dit werkblad creëert dankzij het natuurlijke materiaal een warme sfeer in uw huis. Met een houten aanrechtblad haalt u dan ook een authentiek product in huis. Een houten werkblad komt goed tot zijn recht in verschillende keukenstijlen, maar vooral bij de landelijke keuken sluit deze feilloos aan.

Houten bladen varianten

Er zijn verschillende materialen hout waaruit u kunt kiezen bij het selecteren van een keukenblad. Harde houtsoorten zoals bijvoorbeeld beuken en eiken zijn een stijlvolle en geschikte optie. Deze soorten vragen vrij veel onderhoud, maar u krijgt hier wel een prachtig houten keukenblad voor terug. Wilt u een harde houtsoort die wat minder aandacht vereist? Dan is Iroco een houten keukenblad dat dankzij de natuurlijke oliën relatief weinig onderhoud vergt. Zachte houtsoorten zoals het populaire teakhout zijn wederom relatief onderhoudsvriendelijk dankzij de van nature aanwezige oliën.

Onderhoud van een houten blad

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om uw keukenblad van hout zo lang mogelijk mooi te houden. Zo is het raadzaam om uw houten keukenblad dagelijks af te nemen met een vochtige doek. Vuil, druppels en water verwijdert u het liefst zo snel mogelijk. Voor het periodieke onderhoud wordt geadviseerd om de onderhoudsset OHSET 1+2, 2 tot 3 keer per jaar te gebruiken. Wanneer u uw keukenblad van (kersen)hout zelf schuurt en behandelt, is olie van Woca een geschikte keuze. Om langer van uw keukenblad van hout te genieten, gebruikt u zoals bij de meeste bladen altijd een snijplank bij het snijden. Bij hete of ijskoude producten is het gebruik van een onderzetter aan te raden. Gebruik daarnaast nooit schuurmiddelen, een schuurspons of zeep. Dit doet de kwaliteit van het hout geen goed.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Ontdek zelf de voordelen

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen van houten aanrechtbladen? Maak dan een afspraak in onze winkel, waar onze adviseurs u graag alle opties laten zien. U kunt ook alvast een kijkje nemen in ons gratis magazine om inspiratie op te doen.

Terug
Sluiten