Houten aanrechtblad voor een warme uitstraling

Een houten aanrechtblad zorgt voor een warm uiterlijk van elke keuken. Het natuurlijke materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en houtsoorten, waardoor bij vrijwel elke keukenstijl een passend houten werkblad te vinden is. Omdat elke houtsoort uniek is van kleur en structuur, is geen enkel keukenblad hetzelfde. Een houten keukenblad zorgt voor een authentieke, levendige uitstraling van uw keuken. Lees meer over de diverse mogelijkheden van houten bladen bij Keukenmaxx of laat u inspireren door een van onze houten keukens.”

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

Hout voor elke keukenstijl

Hout is een tijdloos materiaal met een natuurlijk, levendig karakter. Door de diverse houtsoorten, kleuren en afwerkingen past een houten blad bij veel keukenstijlen en kunt u het gemakkelijk combineren met andere materialen en kleuren. Denk aan de warme kleur van een massief houten werkblad bij een moderne witte, hoogglans keuken of zwarte, matte keuken.

Een eikenhouten blad met zichtbare noesten vult uw landelijke keuken mooi aan. Houdt u van een rustigere houtsoort? Kies dan voor een beuken werkblad. Wat u ook kiest, wij maken desgewenst uw houten blad op maat voor een naadloze aansluiting op uw keuken.

Verschillende varianten houten keukenbladen

Hout is verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet dat loopt van licht tot diepe, donkere kleuren. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende hardheden die ander onderhoud vergen. Kiest u bijvoorbeeld voor teak, dan profiteert u van een zachte, relatief onderhoudsvrije houtsoort verkrijgbaar in diverse kleuren.

Iroco is een harde houtsoort in een donkere kleur die eveneens relatief onderhoudsvrij is. De lichtgekleurde, harde houtsoorten beuken en eiken zijn duurzaam en stevig, maar vragen om meer onderhoud met olie dan de andere houtsoorten om het blad in optimale conditie te houden.

Onderhoud van een houten werkblad

Een houten aanrechtblad maakt u dagelijks schoon met een vochtige doek. Water en ander vocht kunt u het beste zo snel mogelijk verwijderen.

Daarnaast is periodiek onderhoud raadzaam van twee tot drie keer per jaar met olie uit de meegeleverde onderhoudsset. Zo kan het blad weer tegen een stootje.

Gebruik altijd een snijplank, want hout is gevoelig is voor krassen. Hout is een natuurlijk product. Houdt u er daarom rekening mee dat het onder invloed van bijvoorbeeld fel zonlicht kan verkleuren.

Ontdek de mogelijkheden met hout

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een houten aanrechtblad? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx en laat u informeren en inspireren.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Ontdek zelf de voordelen

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen van houten aanrechtbladen? Maak dan een afspraak in onze winkel, waar onze adviseurs u graag alle opties laten zien. U kunt ook alvast een kijkje nemen in ons gratis magazine om inspiratie op te doen.

Terug
Sluiten