Het kunststof keukenblad - Keukenmaxx

Het kunststof keukenblad: praktisch en voordelig

Een kunststof keukenblad is tegenwoordig zeer populair. Dit heeft een goede reden, want dit keukenblad kun je in allerlei varianten krijgen en kunststof biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal? Lees hier verder want Keukenmaxx vertelt u er meer over.

Voordelen van een kunststof keukenblad

Een kunststof keukenblad heeft een flink aantal voordelen. Keukenmaxx heeft ze voor u op een rijtje gezet.

  • Voordelig: een belangrijk voordeel van kunststof is dat het een goedkoop materiaal is. Hierdoor kunt u uw geld weer aan andere dingen besteden!
  • Licht: kunststof is heel licht. Wanneer u bijvoorbeeld een dik keukenblad wilt, is dat met dit materiaal geen enkel probleem.
  • Waterdicht: in vergelijking met andere keukenbladen is dit type keukenblad het minst poreus en daardoor waterdicht.
  • Onderhoudsvriendelijk: dit keukenblad is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien is het krasbestendig, al wordt wel aangeraden altijd een snijplank te gebruiken wanneer je een scherp mes hanteert.
  • Verkrijgbaar in allerlei varianten: kunststof keukenbladen zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor u het kunt gebruiken in verschillende keukenstijlen. Lees er hieronder meer over!

Een nadeel van kunststof is dat het niet volledig hittebestendig is. Gebruik daarom altijd onderzetters voor uw hete pannen. Daarmee voorkomt u verkleuringen, vlekken en andere beschadigingen op het keukenblad.

Verschillende stijlen

Klassiek, modern, egaal of met een patroon: wat voor stijl u ook wenst voor uw keuken, een keukenblad van kunststof past er altijd bij. Bij landelijke keukens worden bijvoorbeeld vaak kunststof bladen gebruikt met een houtlook en bij industriële keukens bladen met een beton-look. Kunststof biedt daarbij het voordeel dat het in allerlei vormen kan worden gemaakt. Daarnaast zijn bij dit type keukenbladen verschillende randafwerkingen mogelijk.

Kom naar de showroom

Bent u enthousiast geworden en overweegt u een kunststof keukenblad in uw (nieuwe) keuken te plaatsen? Kom dan naar de showroom van Keukenmaxx. Hier kunt u de diverse keukenbladen met eigen ogen bekijken. Bovendien staan onze deskundige adviseurs voor u klaar met advies en om vragen te beantwoorden.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Terug
Sluiten