Marmer keukenblad: uniek en chique

Met een marmer aanrechtblad creëert u een exclusieve sfeer in de keuken. De gewilde natuursteen geeft een luxueus effect aan uw keuken. Uniek is het zeker, elk marmer aanrecht is namelijk net een beetje anders.

De voordelen van een marmer keukenblad

Door de luxe uitstraling van de natuursteen, wordt het marmer werkblad een echte blikvanger in uw keuken. Jarenlang plezier van een marmer aanrechtblad is een garantie, marmer staat er namelijk om bekend langdurig mee te gaan. Het is dan ook een zeer duurzaam blad. Er zijn diverse uitvoeringen wat een marmer aanrechtblad geschikt maakt voor vrijwel alle keukenstijlen.

Verschillende kleuren marmer keukenbladen

De meeste mensen kennen marmer als een witte steen met donkere aderpatronen, maar er zijn nog veel meer kleuren. Naast een wit marmer aanrechtblad kunt u ook kiezen voor een zwart marmer keukenblad voor een strakke look of een groen marmerblad voor een frisse uitstraling. Een grijs blad voor een natuurlijk effect, of toch liever een warme uitstraling met een bruin marmer keukenblad in uw keuken? Aan kleurmogelijkheden geen gebrek.

Marmerlook keukenbladen van verschillende materialen

Wil je liever een marmerblad in de keuken dat minder onderhoud vergt? Ga dan voor de marmerlook keukenbladen. Een composiet marmer aanrechtblad is bijvoorbeeld een goede vervanger, maar ook een kunststof keukenblad of een dekton marmerblad maakt uw keuken chique en exclusief.

Er zijn ook imitatie marmeraanrechtbladen, ook wel nep marmer, die een soortgelijke, luxueuze marmerlook aan uw keuken geeft als marmer keukenbladen.

Onderhoud marmer keukenblad

Een marmerblad in uw keuken vraagt wat extra onderhoud. De bovenlaag van een marmerblad is zacht. Het is dus zaak het regelmatig schoon te maken en een beschermingsmiddel te gebruiken om de glans van het keukenblad te behouden. De prijs van een marmerblad in uw keuken is aan de prijzige kant, maar daarmee heeft u een stevig en chique blad dat duurzaam is en jarenlang zal stralen in uw keuken.

Meer weten?

Wilt u kijken welke marmer aanrechtbladen het beste bij uw stijl past? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx.

Om de bijzondere marmer keukenbladen in levenden lijve te ervaren nodigen we u graag uit in één van onze showrooms waar onze adviseurs u graag informeren en inspireren.

Terug
Sluiten