Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn praktisch, stijlvol en zorgen voor een open sfeer in uw keuken. Doordat de hoekkeuken in een L-vorm wordt ontworpen, kunt u de gehele ruimte optimaal benutten. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om met meerdere personen tegelijkertijd te koken. De keuze voor uw ideale keukenopstelling is van groot belang. Keukenmaxx voorziet u graag van de nodige inspiratie voor uw ideale hoekkeuken.

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Eilandkeukens  -  L-keukens  -  U-keukens  -  Schiereiland keukens  -  Keukens met bar  -  Kleine keukens  -  Keukenblok  -  Parallel keukens

Keukenkosten berekenen

Met onze budgetplanner krijgt u snel en gemakkelijk een indicatie van de kosten van uw droomkeuken.

Afspraak maken

Afspraak maken

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels.

3D-keuken ontwerpen

3D-keuken ontwerpen

Benieuwd naar de royale mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw designkeuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen.

Keukencollectie

Keukencollectie

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Gratis keukenmagazine

Gratis keukenmagazine

  • Wij sturen u het magazine geheel gratis naar u toe
  • Alle laatste tips en trends op keukengebied bij elkaar
  • Een compleet overzicht van al onze keukenmerken en alle topmerken keukenapparatuur

Hoekkeukens in een kleine ruimte

In een kleine keuken hoeft gebruiksgemak, comfort en uitstraling niet voor elkaar onder te doen. De hoekkeuken is een perfecte opstelling als u over minder ruimte beschikt voor uw keuken. De hoekkeuken neemt weinig ruimte in beslag en zorgt daarnaast voor een gezellige en open sfeer in huis.

 

Hoekkeukens met verschillende onderdelen

Hoekkeuken met bar 

Wanneer u wat meer ruimte tot uw beschikking heeft, is het een uitstekende optie om een bar aan de hoekkeuken toe te voegen. Op deze manier creëert u een plek waar vrienden of familie plaats kunnen nemen terwijl u aan het koken bent.  

Hoekkeuken met eiland 

Een hoekkeuken met kookeiland functioneert niet alleen als plek om te koken, maar ook als plek waar u kunt ontbijten of dineren. Deze opstelling verzekert u van genoeg ruimte om een heerlijke maaltijd te preparen. Daarnaast behoudt de keuken zijn fijne en open karakter.

 

Opbergruimte in een hoekkeuken

Een hoekkeuken heeft de perfecte indeling om uw keukenruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken. Er bevindt zich veel opbergruimte in de kastenwand van de hoekkeuken en daarnaast biedt deze opstelling genoeg ruimte voor andere lades en kasten. Om geen ruimte verloren te laten gaan in de hoek van de keuken, kunt u ervoor kiezen om een carrousel te plaatsen in de keukenkast.

Dit is een uitstekende oplossing om al uw potten en pannen in op te bergen, zonder ruimte te verliezen.  Een van de belangrijkste elementen in een keuken is de spoelbak. Een originele oplossing in de hoekkeuken is om een wasbak in de hoek plaatsen. Deze oplossing creëert gelijk extra opbergruimte in uw hoekkeuken en neemt de nutteloze ruimte weg, ideaal!

 

Hoekkeukens in verschillende kleuren en stijlen

Gaat u liever voor een moderne hoekkeuken die zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl en de nieuwste keukenapparatuur? Of toch liever voor een landelijke hoekkeuken die een warme en authentieke sfeer uitstraalt en daarnaast perfect samen te brengen is met hout? Keukenmaxx biedt verschillende kleuren en stijlen aan. Toch liever een kleur die eenvoudig te combineren is? Dan zou de witte of zwarte hoekkeuken een goede keuze zijn.

Een witte hoekkeuken straalt ruimtelijkheid uit en daarentegen straalt een zwarte hoekkeuken luxe en exclusiviteit uit. Gaat u liever voor de middenweg? Dan behoort de grijze hoekkeuken tot een van de vele opties. Grijs zit mooi tussen wit en zwart en is, net zoals wit en zwart, eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen.

Welke keukenstijl uw voorkeur ook heeft, bij Keukenmaxx zijn hoekkeukens in diverse stijlen verkrijgbaar. Kunt u niet wachten om uw eigen, nieuwe hoekkeuken samen te stellen? Maak dan gebruik van onze 3D-tool om uw keuken te ontwerpen. 

 

 

Hoekkeuken kopen

Bij Keukenmaxx kunt u terecht voor een hoekkeuken op maat, zodat deze perfect in uw ruimte past en volledig aan uw wensen voldoet. Vraagt u zich af wat de kosten van een hoekkeuken betreffen? deze zijn voornamelijk afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van Keukenmaxx of gebruik onze online budgetplanner

Meer inspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een geschikte hoekkeuken en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx. Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw hoekkeuken? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx en ontvang een boek vol keukens. 

 

 

Terug
Sluiten