Keukenblok

Een keukenblok bestaat uit een rechte keukenopstelling en is op diverse manieren in te delen. Een keukenblok is vooral populair door zijn ruimtebesparende en multifunctionele eigenschappen. Deze keukenopstelling is dan ook gewild in de kleinere ruimtes en kan worden voorzien van een spoelbak, koelkast en diverse keukenapparatuur. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse indelingen, afmetingen en kleuren. Keukenmaxx voorziet u graag van de nodige inspiratie van uw ideale keukenblok.

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Eilandkeukens  -  L-keukens  -  U-keukens  -  Schiereiland keukens  -  Keukens met bar  -  Kleine keukens  -  Parallel keukens

Keukenkosten berekenen

Met onze budgetplanner krijgt u snel en gemakkelijk een indicatie van de kosten van uw droomkeuken.

Afspraak maken

Afspraak maken

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels.

3D-keuken ontwerpen

3D-keuken ontwerpen

Benieuwd naar de royale mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw designkeuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen.

Keukencollectie

Keukencollectie

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Gratis keukenmagazine

Gratis keukenmagazine

  • Wij sturen u het magazine geheel gratis naar u toe
  • Alle laatste tips en trends op keukengebied bij elkaar
  • Een compleet overzicht van al onze keukenmerken en alle topmerken keukenapparatuur

Keukenblokken met verschillende onderdelen

Een keukenblok is op diverse manieren in te richten, dat maakt het een fijne en veelzijdige keukenopstelling. Keukenmaxx zet graag een aantal ideeën voor u op een rij.  

Keukenblok met spoelbak

Of u nu een groot of klein keukenblok in de keuken kunt plaatsen, het is voor elke opstelling mogelijk om een spoelbak te integreren in het keukenblok. Een spoelbak is natuurlijk onmisbaar in uw keuken, het voorziet de ruimte namelijk van een waterpunt en kan voor extra opbergruimte zorgen. Een keukenblok met spoelbak kan al geplaatst worden vanaf 120 cm.

Daarnaast is het ook mogelijk om een keukenblok zonder spoelbak aan te schaffen, dit is ideaal wanneer u wat meer werkruimte zou willen creëren.

Keukenblok met apparatuur

Maak van uw keukenblok een complete keuken met aanvullende apparatuur. Door bijvoorbeeld een koelkast, vaatwasser of oven te integreren creëert u een volledig uitgeruste keuken. Alles voor het ultieme leefcomfort. Daarnaast is deze keuken uitermate geschikt voor de kleinere ruimtes in bijvoorbeeld een appartement. Alle apparatuur kan namelijk op een compacte manier ingebouwd worden. Dus ook in een mini keuken kunt u een spoelbak of vaatwasser plaatsen.

Keukenblok met opbergruimte

Aangezien een keukenblok vaak compact is, dient u wel over eventuele opbergruimte na te denken. Het is natuurlijk mogelijk om een keukenblok met lades of bovenkastjes te voorzien, zodat u toch al uw keukenspullen hierin kwijt kunt. 

Keukenblok met bar

Zelfs bij deze multifunctionele opstelling heeft u de keuze om een barretje te plaatsen. Dit kan eventueel door een losse plank te vestigen aan het keukenblok of door een verlengd aanrechtblad. Een keukenblok met bar is niet alleen functioneel, maar ook nog eens gezellig. Maak van de keuken een echte ontbijtbar waar u met de hele familie gezellig kunt tafelen.

Afmetingen keukenblok

Een keukenblok is de ideale keukenopstelling wanneer u wat minder ruimte in de keuken te besteden heeft.

De afmetingen van een keukenblok kunnen variëren van 1.20 meter voor de kleinere keukens tot 3 meter voor de grotere keukens. Natuurlijk kunt u een keukenblok geheel naar eigen wens indelen. Keukenmaxx denkt graag mee naar de ideale afmeting en indeling van uw keukenblok.

 

 

Keukenblokken in verschillende kleuren en stijlen

Wanneer u op zoek bent naar een keukenblok wat hygiënisch is en daarnaast ook nog eens gemakkelijk schoon te maken, dan is een RVS keukenblok een echte aanrader. Wilt u graag een keuken die ruimtelijkheid uitstraalt en bij diverse interieurstijlen past? Kies dan voor een wit keukenblok. Mochten donkere kleuren u wat meer aanspreken en zoekt u een kleur die chique en stijlvol oogt, dan is een zwart keukenblok de ideale keuze. 

Bij Keukenmaxx hebben we naast diverse kleuren en modellen ook diverse keukenstijlen. Gaat u liever voor een modern keukenblok dat zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl en de nieuwste keukenapparatuur? Of toch liever voor een landelijk keukenblok dat een warme en authentieke sfeer uitstraalt en daarnaast perfect samen te brengen is met hout?

Welke keukenstijl uw voorkeur ook heeft, bij Keukenmaxx zijn keukenblokken in diverse stijlen verkrijgbaar. Kunt u niet wachten om uw eigen, nieuwe keukenblok samen te stellen? Maak dan gebruik van onze 3D-tool om uw keuken te ontwerpen.

 

Keukenblok kopen

De kosten van een keukenblok zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, inbouwapparatuur en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van Keukenmaxx of gebruik onze online budgetplanner

Meer inspiratie opdoen?

Bent u benieuwd naar een keukenblok en wilt u graag advies? Keukenmaxx staat graag voor u klaar, zowel in de showroom bij u in de buurt als bij u thuis. Wij voorzien u graag van advies en helpen u op weg met al uw vragen. Zo weet u na een bezoek aan Keukenmaxx zeker of een keukenblok bij u past.

 

 

Terug
Sluiten