Keukens met kookeiland

Een kookeiland is al enige tijd een van de meest gewilde keukenopstellingen in Nederland. Deze keukenopstelling met eiland staat ook wel bekend als een sfeervolle, luxe en exclusieve ruimte in uw keuken. Een kookeiland zorgt voor extra werkruimte in de keuken en creëert daarnaast een fijne plek om aan te dineren. Ook dient het als een ideale plek waarbij u met vrienden of familie kunt kletsen terwijl u aan het koken bent. Keukenmaxx neemt u graag mee in de diverse mogelijkheden van een keukeneiland. 

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  L-keukens  -  U-keukens  -  Schiereiland keukens  -  Keukens met bar  -  Kleine keukens  -  Keukenblok  -  Parallel keukens

Keukenkosten berekenen

Met onze budgetplanner krijgt u snel en gemakkelijk een indicatie van de kosten van uw droomkeuken.

Afspraak maken

Afspraak maken

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels.

3D-keuken ontwerpen

3D-keuken ontwerpen

Benieuwd naar de royale mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw designkeuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen.

Keukencollectie

Keukencollectie

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Gratis keukenmagazine

Gratis keukenmagazine

  • Wij sturen u het magazine geheel gratis naar u toe
  • Alle laatste tips en trends op keukengebied bij elkaar
  • Een compleet overzicht van al onze keukenmerken en alle topmerken keukenapparatuur

Kookeiland met verschillende onderdelen

Kookeiland met bar 

Een kookeiland met bar is de ideale combinatie om tijdens het dineren gezellig contact te onderhouden met visite die aan de bar plaatsneemt. Bij een keukeneiland met bar zit uw kookplaat apart van de rest van de keuken. Op deze manier wordt er een ruimtelijke en sfeervolle uitstraling gecreëerd. 

Kookeiland met tafel

Haal meer uit uw keuken met een kookeiland door middel van een eettafel in de ruimte te plaatsen. Het is mogelijk om een tafel aan het kookeiland te plaatsen of in een verlengde vorm van het keukeneiland. Een eettafel aan het kookeiland is erg handig, aangezien u geen verre afstanden hoeft te lopen binnen uw keuken.

Kookeiland met opbergruimte

Een kookeiland biedt het voordeel aan dat u meer werk- en opbergruimte bezit. Daarnaast kunt u nog extra ruimte creëren door een kastenwand of lades aan uw keukeneiland te plaatsen. Op deze manier kunt het hele eiland rondom voorzien van kastjes waarin u al uw keukengerei kwijt kunt.

Mogelijkheden indeling kookeiland met spoelbak, kookplaat of apparatuur.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw keuken en persoonlijke smaak, kunt u de kookplaat of spoelbak integreren in het keukeneiland. Mocht u een kookplaat willen integreren, dan dient u ook te denken aan een afzuigkap. 

 

Kookeiland in verschillende afmetingen

Kookeilanden zijn er in verschillende vormen en maten. De juiste afmeting van uw kookeiland is bepalend voor uw nieuwe keuken. Zorg altijd voor voldoende bewegingsruimte rondom het eiland, idealiter is dit 1 tot 1,20 meter. De diepte van een keukeneiland is gemiddeld 1,10 meter. Als u een kleine keuken heeft, kiest u voor een keukeneiland zonder wasbak of kookplaat.

Daardoor heeft u wat meer werkruimte en creëert u toch een exclusieve uitstraling. Zou u graag meer informatie willen over de ideale afmeting voor uw keuken? Bij Keukenmaxx kunt u het kookeiland geheel op maat laten maken. Maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs, zij voorzien u graag van passend advies.

 

Keukens met kookeiland in verschillende kleuren en stijlen 

Gaat u liever voor een moderne keuken met kookeiland die zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl en de nieuwste keukenapparatuur? Of toch liever voor een landelijke keuken met kookeiland die een warme en authentieke sfeer uitstraalt? Keukenmaxx biedt verschillende kleuren en stijlen aan. Toch liever een kleur die eenvoudig te combineren is? Dan zou de witte of zwarte keuken met keukeneiland een goede keuze zijn. 

Natuurlijk zijn combinaties ook mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een compleet zwart of wit kookeiland met enkele kleuraccenten. Hiermee bent u gegarandeerd van een unieke en originele keuken. Om de landelijke keuken compleet te maken is een keukeneiland van hout de perfecte keuze.

Hout is daarnaast ook goed te combineren met andere natuurlijke materialen zoals beton of natuursteen. Een moderne keuken krijgt een echte finishing touch met een marmer kookeiland. Hierbij krijgt u gegarandeerd een chique uitstraling. Welke keukenstijl uw voorkeur ook heeft, bij Keukenmaxx zijn keukens met kookeiland in diverse stijlen verkrijgbaar.

Keuken met kookeiland kopen

De kosten van een keukeneiland zijn afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van Keukenmaxx of gebruik onze online budgetplanner

Meer inspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een geschikte keuken met kookeiland en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx. Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw keukeneiland? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx en ontvang een boek vol keukens.

Terug
Sluiten