L-keukens

De L-keuken is een veelzijdige keukenopstelling, geen wonder dat deze opstelling zo populair is in Nederland. De L-vormige keuken zorgt voor een open en gezellige sfeer in huis en is daarnaast op talloze manieren in te delen. Een L-keuken is erg functioneel en biedt tevens erg veel opbergruimte. De keuze voor uw ideale keukenopstelling is van groot belang. Keukenmaxx voorziet u graag van de nodige inspiratie voor uw ideale L-keuken.

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Eilandkeukens  -  U-keukens  -  Schiereiland keukens  -  Keukens met bar  -  Kleine keukens  -  Keukenblok  -  Parallel keukens

Keukenkosten berekenen

Met onze budgetplanner krijgt u snel en gemakkelijk een indicatie van de kosten van uw droomkeuken.

Afspraak maken

Afspraak maken

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels.

3D-keuken ontwerpen

3D-keuken ontwerpen

Benieuwd naar de royale mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw designkeuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen.

Keukencollectie

Keukencollectie

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Gratis keukenmagazine

Gratis keukenmagazine

  • Wij sturen u het magazine geheel gratis naar u toe
  • Alle laatste tips en trends op keukengebied bij elkaar
  • Een compleet overzicht van al onze keukenmerken en alle topmerken keukenapparatuur

Wat zijn de voor- en nadelen van L-keukens?

Een voordeel van de L-vormige keuken is dat de indeling optimaal is, door de zogenaamde werkdriehoek. Dat houdt in dat de afstand tussen de kookplaat, koelkast en spoelbak zo kort mogelijk is. Op deze manier heeft u te allen tijde alles binnen handbereik. Daarnaast is er ook nog bijzonder veel ruimte om te bewegen, ideaal als u met meerdere mensen wilt kokkerellen.

Daarnaast kunt u in de L-keuken een grote hoeveelheid spullen opbergen. Door kastjes zowel onder als boven de werkbladen te plaatsen maakt u optimaal gebruik van uw L-opstelling. 

Een nadeel van de L-keuken is dat deze wel de nodige ruimte vereist in uw woning. Bij een te krappe ruimte kan een L-opstelling wellicht bekneld aanvoelen. Het is daarom van belang dat een L-vorm in een wat kleine ruimte ook ruimtebesparend wordt ingedeeld. Keukenmaxx neemt u graag mee in diverse tips voor een L-opstelling in een kleinere ruimte.

L-keuken in kleine ruimte

De L-vormige keuken is geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Ook in de kleine ruimtes komt een L-keuken geheel tot zijn recht. Door middel van creatieve oplossingen past er met gemak een kleine L-keuken in uw woning.

De korte zijde van de keuken hoeft maar één of twee kastjes breed te zijn om het sfeervolle effect van een keuken in L-vorm te realiseren. Dankzij een carrouselkast in de hoek benut u de ruimte optimaal.

Daarnaast kunt u met bovenkasten veel ruimte winnen. Op deze manier kunt u gemakkelijk al uw keukengerei kwijt en behoudt u voldoende werkruimte.

L-keukens met verschillende onderdelen

L-keuken met bar 

Een L-vormige keuken met bar staat garant voor gezelligheid en sfeer. Deze keukenopstelling creëert een knusse sfeer in huis met volop opbergruimte. Een gezellige avond met vrienden is gemakkelijk te organiseren in uw L-keuken met bar. Zo bereidt u bijvoorbeeld hapjes in de keuken terwijl uw gasten aan de bar plaatsnemen. Dankzij de bar wordt de L-vormige keuken één van de meest sfeervolle ruimtes in uw woning.

L-keuken met kookeiland 

Een andere ideale optie die tevens exclusiviteit en luxe uitstraalt, is de L-keuken met kookeiland. Een L-vormige keuken met eiland biedt een centrale plek in huis aan om aan te eten, of een zitplek waar gasten plaatsnemen voor een gezellig praatje. Deze opstelling is ideaal als u samen met vrienden of uw gezin wilt dineren. 

Opbergruimte in L-keuken

U heeft de mogelijkheid om uw L-vormige keuken te voorzien van passende bovenkastjes of planken om uw opbergruimte optimaal te benutten. Doordat de L-vormige keuken minstens twee wanden beslaat, is het mogelijk om in de hoogte te werken. Denk bijvoorbeeld aan hoge kasten, ideaal voor al uw keukenapparatuur in op te bergen. Met behulp van onze 3D-ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van een L-keuken binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

L-keukens in verschillende kleuren en stijlen

Gaat u liever voor een moderne L-keuken die zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl en de nieuwste keukenapparatuur? Of toch liever voor een landelijke L-keuken die een warme en authentieke sfeer uitstraalt? Keukenmaxx biedt verschillende kleuren en stijlen aan.

Toch liever een kleur die eenvoudig te combineren is? Dan zou de witte of zwarte  L-keuken een goede keuze zijn. Welke keukenstijl uw voorkeur ook heeft, bij Keukenmaxx zijn L-keukens in alle stijlen verkrijgbaar. De mogelijkheden bekijkt u uitgebreid in een van onze winkels.

L-keuken kopen

De kosten van een L-keuken zijn afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van Keukenmaxx of gebruik onze online budgetplanner

Meer inspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een geschikte L-vormige keuken en wilt u graag advies? Maak dan een afspraak met een ervaren keukenadviseur bij Keukenmaxx. Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw L-vormige keuken? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx en ontvang een boek vol keukens. 

 

Terug
Sluiten