Schiereiland

Een schiereiland keuken is op diverse manieren in te richten en komt geheel tot zijn recht in zowel grote als kleinere ruimtes. Het is de moderne manier om uw keuken onderdeel te maken van uw leefruimte in de woonkamer. Een schiereiland keuken gaat onmerkbaar op in het interieur. Keukenmaxx neemt u graag mee in de diverse mogelijkheden van een keukeneiland. 

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Eilandkeukens  -  L-keukens  -  U-keukens  -  Keukens met bar  -  Kleine keukens  -  Keukenblok  -  Parallel keukens

Keukenkosten berekenen

Met onze budgetplanner krijgt u snel en gemakkelijk een indicatie van de kosten van uw droomkeuken.

Afspraak maken

Afspraak maken

Bij Keukenmaxx willen wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl. Samen ontwerpen we de keuken die perfect bij u past. Wij ontvangen u graag in een van onze winkels.

3D-keuken ontwerpen

3D-keuken ontwerpen

Benieuwd naar de royale mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw designkeuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen.

Keukencollectie

Keukencollectie

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Gratis keukenmagazine

Gratis keukenmagazine

  • Wij sturen u het magazine geheel gratis naar u toe
  • Alle laatste tips en trends op keukengebied bij elkaar
  • Een compleet overzicht van al onze keukenmerken en alle topmerken keukenapparatuur

Verschillende keukenopstellingen met een schiereiland

Schiereilanden zijn beschikbaar in diverse keukenopstellingen bij Keukenmaxx, we zetten graag enkele opties voor u op een rij. 

U-keuken met schiereiland

Een schiereiland in een U-keuken zorgt gegarandeerd voor veel ruimte. Ideaal wanneer u met meerdere personen in de keuken wilt kokkerellen. Daarnaast creëert het schiereiland extra werk- en opbergruimte in de keuken.  

Keuken met schiereiland en bar

Een andere populaire variant is een keuken met schiereiland en bar. Een schiereiland met bar staat garant voor gezelligheid en sfeer. U creëert een warme, fijne plek in huis die ideaal is voor verschillende gelegenheden. Maak de keuken af met een paar barkrukken aan het schiereiland en laat uw vrienden, kennissen of familie genieten terwijl u kookt.

L-keuken met schiereiland

Een andere sfeervolle keukenopstelling is de L-keuken met schiereiland. Vooral als u wat meer ruimte beschikbaar heeft is dit een ideale optie. Bij een L-keuken kan de korte zijde als schiereiland in de open ruimte dienen. Deze keukenopstelling met schiereiland geeft de ruimte een extra luxe sfeer en zorgt voor veel werk- en opbergruimte. 

Hoekkeuken met schiereiland

Een hoekkeuken met schiereiland is stijlvol en uniek en verzekert u van genoeg ruimte om een maaltijd voor te bereiden en te koken. Daarnaast behoudt u dat fijne open karakter van een hoekkeuken. 

Schiereiland in kleine ruimte

Een schiereiland in een kleine ruimte is mogelijk, er dienen echter wel genoeg mogelijkheden te zijn voor een praktische indeling. Denk bijvoorbeeld aan een schiereiland dat haaks op het keukenblok wordt geplaatst. Bij deze opstelling wint u al enige ruimte in uw kleine keuken. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om kasten in te bouwen die extra opbergruimte creëren.

Gaat u voor een schiereiland of toch voor een (los) kookeiland?

Een schiereiland en een (los) kookeiland hebben veel overeenkomsten. Er zijn ook enige verschillen op te merken tussen deze twee keukenopstellingen. Aangezien een schiereiland haaks op een keukenblok wordt geplaatst of met één kant tegen de muur, neemt een schiereiland keuken minder ruimte in beslag dan een keukeneiland. Mocht u wat minder ruimte in de keuken hebben, dan is een keuken met schiereiland ideaal. 

Tevens kunt u bij een keuken met schiereiland de aansluitingen voor gas en stroom netjes wegwerken via een keukenblok, waar uw schiereiland tegen aan staat.  Echter komen er bij een kookeiland, doordat deze los staat van alles, de nodige technische voorzieningen aan te pas. Dit vraagt om diverse aanpassingen in een nieuwe of bestaande keuken.

Daarnaast zijn beide opstellingen een aanwinst voor uw interieur en zorgen ze ook voor een praktische en knusse sfeer. Bij een keuken met schiereiland is het wel mogelijk om twee aparte ruimtes van elkaar af te scheiden en zit er ook een voordeliger prijskaartje aan.

Eilandkeukens in verschillende stijlen

Of u nu op zoek bent naar een modern of landelijk design voor uw schiereiland keuken, bij Keukenmaxx bent u aan het juiste adres. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schiereiland keuken met een landelijke stijl? Dan is een schiereiland van hout de perfect keuze. Hout is daarnaast ook goed te combineren met andere natuurlijke materialen zoals beton of natuursteen.

Gaat u toch liever voor een moderne keuken met schiereiland die zich kenmerkt door zijn strakke interieurstijl en de nieuwste keukenapparatuur? Dan is glans een perfecte optie om uw moderne keuken compleet te maken. De glans bepaald namelijk mede de stijl van uw keuken. Welke keukenstijl uw voorkeur ook heeft, bij Keukenmaxx zijn keukens met kookeiland in diverse stijlen verkrijgbaar. De mogelijkheden bekijkt u uitgebreid in een van onze winkels

Keuken met schiereiland kopen

De kosten van een schiereiland zijn afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke wensen. Wilt u graag een prijsindicatie? Maak dan een afspraak met een keukenadviseur van Keukenmaxx of gebruik onze online budgetplanner

Meer inspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een geschikte keuken met schiereiland en wilt u graag advies?. Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. Wilt u vanuit huis inspiratie opdoen voor uw schiereiland? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx en ontvang een boek vol keukens. 

 

 

Terug
Sluiten