Complete keukens

Makkelijk en in elke stijl

Wilt u uw keuken zelf samenstellen, maar heeft u geen zin om op aparte leveringen te wachten? Ga voor een complete keuken van Keukenmaxx! Deze stelt u zelf samen, maar wordt wel compleet geleverd. Zo kunt u meteen de lekkerste gerechten uit uw nieuwe keuken toveren.

Wat houdt een complete keuken in?

Complete keukens worden makkelijk en snel in uw huis geplaatst. Dit betekent niet dat u de keuken niet zelf kunt samenstellen. Kies zelf uw apparatuur, kasten, kleuren, accessoires, werkbladen, planken en kranen. Alles kan en alles mag! Vervolgens wordt de keuken compleet afgeleverd. U hoeft dus niet een halve maand te wachten op uw keukenkasten of accessoires.

Welke keuken past bij u?

Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke keuken het beste bij uw huis past. Heeft u veel ruimte? Ga dan voor een L-keuken, een hoekkeuken of een keuken met een kookeiland. Heeft u minder ruimte en een beperkt budget? Ga dan voor de geliefde, rechte keuken. Daarna bepaalt u natuurlijk welke kasten, werkbladen, stijlen, kleuren en materialen het beste bij u passen. Gaat u voor een warme, huiselijke keuken of heeft u liever een modern design? De keuze is eindeloos en geheel aan u!

Praktische en complete keukens

Een keuken moet er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook praktisch zijn. Wat is er vervelender dan koken in een keuken waar u te weinig werk- of opbergruimte heeft? Bepaal daarom van te voren waar uw keuken aan moet voldoen. Denk aan: een dubbele of enkele spoelbak, de juiste apparatuur en de perfecte werkbladen. Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u zich graag laten voorlichten door een expert? Dat kan! Kom langs in een van onze showrooms en vind samen met onze adviseurs de keuken van uw dromen. De koffie staat altijd voor u klaar!

Terug
Sluiten