Een keuken kopen

Met de tips van Keukenmaxx

U staat op het punt een nieuwe keuken te kopen. Gefeliciteerd! De keukenexperts van Keukenmaxx nemen u graag bij de hand tijdens dit opwindende proces. Omdat er flink wat op u afkomt, zetten we een aantal belangrijke punten voor u op een rij. Zo wordt een keuken kopen beslist een geslaagde onderneming.

Laat u niet verrassen

Allereerst is het van belang dat u een duidelijk beeld van uw budget heeft. Een keuken kopen is leuk, maar alleen wanneer u niet voor vervelende (financiële) verrassingen komt te staan. Daarna verplaatst u de blik naar de aangewezen ruimte. Door uitgebreid afmetingen in kaart te brengen, kunt u met een gerust hart een keuze maken uit de keukenopstelling die aansluit op uw persoonlijke wensen. Voor de fanatieke hobbykok is werkruimte een belangrijke voorwaarde; kies in dat geval voor een royale U-keuken of laat een kookeiland in het ontwerp opnemen. Wilt u het gehele huishouden bij de kookruimte betrekken? De open hoek van een L- of hoekkeuken biedt veel mogelijkheden om de eetkamer en het keukenvertrek in elkaar over te laten lopen.

Plek voor al uw keukeneisen

Een andere essentiële voorwaarde is dat u in uw nieuwe kookruimte van alle gemakken voorzien bent. Houd binnen uw budget voor een keuken kopen rekening met de keukenapparatuur die u noodzakelijk acht voor uw kookactiviteiten. Net zo belangrijk als de financiële omlijsting en gebruiksvriendelijkheid is opbergruimte. Voor u het weet puilen keukenkasten en -laden uit met proviand, keukengerei en kookbenodigdheden. Door te kiezen voor hoge kasten, carrousel- en apothekerskasten of extra diepe laden zal ruimtegebrek ook in een later stadium niet van toepassing zijn op uw leefkeuken.

Combineer keukenstijlen

Bent u een fan van modern design of vindt u dat keukens vooral warmte en gezelligheid uit moeten stralen? Binnen de collectie van Keukenmaxx vindt u talloze voorbeelden van keukenstijlen. De designkeuken is momenteel één van de meest populaire stijlen, terwijl de landelijke, nostalgische look een tijdloze favoriet van velen blijft. Kunt u niet kiezen? Dat is niet iets om u zorgen over te maken. De verschillende stijlen zijn namelijk prima te combineren bij het keuken kopen. Klassieke, landelijke details brengen een designkeuken tot leven, terwijl moderne elementen een absolute meerwaarde zijn in het ontwerp van een traditionele woonkeuken.

Een keuken kopen bij Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx staat de deur altijd voor u open. Samen met de keukenadviseurs wordt naar de meest geschikte keukensamenstelling gezocht, waarbij u verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Al uw wensen bij het keuken kopen worden binnen uw budget gestalte gegeven. Niet voor niets houdt de keukenspecialist zich vast aan de belangrijkste bouwstenen van het bedrijf: kwaliteit en service staan altijd voorop. Breng een bezoek aan één van de vier showrooms en maak kennis met het uitgebreide assortiment topkeukens of maak een vrijblijvende afspraak in een vestiging bij u in de buurt!

Terug
Sluiten