Een nieuwe keuken kopen

U staat op het punt een nieuwe keuken te kopen. Gefeliciteerd! De keukenexperts van Keukenmaxx nemen u graag bij de hand tijdens dit spannende proces. Omdat er flink wat op u afkomt, zetten we een aantal belangrijke punten voor u op een rij. Zo wordt een keuken kopen beslist een geslaagde onderneming. U heeft de keuze uit een showroomkeuken of u kunt een nieuwe keuken kopen. U vindt het allemaal bij Keukenmaxx.

Welke keukenstijl spreekt u aan?

De eerste stap bij het proces van een keuken kopen, is het bepalen welke keukenstijl u wilt voor uw keuken. Er zijn verschillende keukenstijlen waar uw nieuwe keuken onder kan vallen. Een moderne keuken is vaak strak en greeploos, terwijl u in een landelijke keuken vaak hout en deuren met grepen terugvindt. Een industriële keuken lijkt in veel opzichten op een moderne keuken, maar heeft vaak robuuste materialen en donkere accenten. Bekijk onze keukencollectie en laat u inspireren.

Welke opstelling kiest u?

Daarnaast is het ontzettend belangrijk om te kijken naar uw keukenopstelling. Iedere keuken is anders en dat een U-keuken bij vrienden past, wilt niet zeggen dat dit ook in uw keuken de beste oplossing is. Bij een kleinere ruimte heeft u vaak de keuze uit een rechte of parallel keuken. Heeft u veel ruimte in de keuken? Overweeg dan een keuken met keukeneiland of een open keuken met bar.

Denk na over het beschikbare budget

Een ander relevant onderdeel van het kopen van het keuken is het budget. Een keuken kopen is leuk, maar alleen wanneer u niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan. Het is lastig om een gemiddeld budget te benoemen, omdat de prijzen van nieuwe keukens erg uiteen kunnen lopen. Heeft u een keuken op het oog, maar weet u niet of uw budget toereikend is? Bereken het eenvoudig via onze budgettool. Met deze tool berekent u de kosten van uw ideale keuken.

Nog meer inspiratie opdoen

Wanneer u geen idee heeft hoe uw nieuwe keuken eruit moet zien, is het handig om inspiratie op te doen door keukens te bekijken. Dit kan in de showroom van Keukenmaxx maar ook op internet zijn genoeg keukens te vinden. Op onzewebsite en onze socials vindt u ook keukenideeën en inspiratie. Of u nu gaat voor een ruimtelijke open keuken of op zoek bent naar inspiratie, wij inspireren u graag. Daarnaast staan onze adviseurs klaar om al uw vragen beantwoorden.

 

Ontwerp zelf een keuken

Heeft u een prachtige keuken gezien, maar wilt u een andere vloer/andere kleur/andere kastjes? Met de keukenontwerp-tool van Keukenmaxx kunt u in 3D zien hoe uw keuken eruit komt te zien. U loopt als het ware in uw eigen nieuwe keuken. Zo kunt u zelf uw keuken ontwerpen en alles meteen aanpassen.

Het kopen van de keuken

En als alles dan naar wens is, is het zover: u gaat de keuken kopen. U kunt de keuken eenvoudig bestellen bij Keukenmaxx. Een showroomkeuken en nieuwe keuken bestellen gaat op dezelfde, simpele manier. Maak eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs via het online formulier. We adviseren altijd om vooraf een afspraak te maken zodat u zeker weet dat er een adviseur voor u klaarstaat. Een keuken kopen doe je niet elke dag en onze ervaren adviseurs helpen u graag bij de aanschaf en als u nog vragen heeft, dan beantwoorden ze die graag.

Hoe verloopt de levering en montage?

Als u uw ideale keuken heeft aangeschaft, dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben en in gebruik nemen. De levertijd van een keuken verschilt per keuken en kunt u het beste vragen aan onze adviseur. Daarnaast kunt u ook kiezen om de keuken te laten monteren. Ook hiervoor bent u bij uw adviseur aan het juiste adres.

Advies bij het kopen van een keuken

Heeft u het gehele proces gelezen, maar wilt u graag persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk bij Keukenmaxx. Onze keukenadviseurs helpen u graag met al uw vragen en wensen. U kunt eenvoudig een afspraak maken voor persoonlijk advies. Op zoek naar uw ideale keuken? Kom langs bij Keukenmaxx, laat onze keuken experts u helpen en wij zorgen dat de keuken helemaal aansluit op al uw wensen!

Terug
Sluiten