De nieuwe collectie van Keukenmaxx

Onderstreep je karakter met een passend keukenmodel

Kleed je huis aan met een van onze nieuwe keukenmodellen. Er hangt een verleidelijk kortingskaartje aan van 25%.

Nieuwsgierig? Bestel het compleet vernieuwde magazine!

Een nieuwe keuken kiezen is een beetje als nieuwe kleren kopen. Ga je voor strak modern, voor tijdloos of klassiek? Het hangt allemaal af van je eigen stijl, je smaak, je gewoontes, je fantasie.

Van wat je met je keuken wil doen en welke plaats ze in je leven inneemt. Maar net zoals bij kleren kan je dat nooit echt weten aan de hand van een folder of catalogus. Je moet jezelf in je nieuwe keuken zien. En daar zijn wij bij Keukenmaxx toevallig specialisten in. We geven je een persoonlijke show met al onze nieuwe collectiestukken. We polsen naar je favoriete stijl. We peilen zoveel mogelijk naar je persoonlijkheid.

We helpen je de keuken kiezen die echt bij jouw karakter past. En wij zijn pas tevreden als die je als gegoten zit. Aarzel niet, stap een van onze adembenemend grote showrooms binnen. Je vindt vast wel het keukenmodel waarin je het liefst gezien wordt.

Ontwerp uw eilandkeuken in 3D?

Zelf aan de slag met een eilandkeuken? Ontwerp deze volledig gratis en binnen 10 minuten en kies direct zelf de grootte en de keukenopstelling.

Terug
Sluiten