Keukenmaxx Inspiration Days

Met inspirerende workshops van bekende bloggers

A Cup of Life

A Cup of Life

A Cup of Life is een lifestyleblog voor vrouwen gericht op DIY en interieur. Dagelijks deelt Shifra Jumelet diy-projecten, recepten, crafts, fashion inspiratie. Tijdens onze Inspiration Days verzorgt ze diverse interieurworkshops. 

Vivian Reijs

Vivian Reijs

Vivian Reijs is expert op het gebied van gezonde leefstijl. Haar grootse passie is mensen te inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans. Op zaterdag 3 maart verzorgt Vivian een kookdemo bij Keukenmaxx Hoofddorp. Kom je ook? 

 

Lasut and Braun

Lasut and Braun

Zondag 25 februari 4 maart: tijdens een vrijblijvende ontwerpsessie ga je samen met de interieurarchitect op zoek naar de kleuren, materialen en stijlen die niet alleen passen bij u, maar ook bij uw woning en interieur. Inschrijven is niet nodig. 

Jack Mensinga

Jack Mensinga

Zondag 25 februari 4 maart: laat bloemen spreken! Jack Mensinga van het TV-programma Hollands beste bloemstylist maakt de mooiste bloemstukken helemaal passend bij jouw nieuwe keuken. Inschrijven is niet nodig.

Style and Sugar

Style and Sugar

Van je huis een thuis maken? Greet van der Veen, interieur- en lifestyle blogger van de bekende blog Style and Sugar komt op verschillende dagen workshops geven.

Inspiration Days agenda

Boordevol workshops voor uw interieur, koken, fotografie en meer..

Workshop Style and Sugar

Van je huis een thuis maken? 
Workshop door Style and Sugar

Van je huis een thuis maken? Tijdens deze workshop van Greet van der Veen, interieur- en lifestyle blogger van de bekende blog Style and Sugar, leer je hoe je je huis volgens de nieuwste trends kan inrichten.

Vrijdag 23 feb: 17:30-19:00 
Zondag 25 feb: 13:00-14:30
Vrijdag 2 mrt: 17:30-19:00  
Zondag 4 mrt: 13:00-14:30

Workshop door A Cup of Life

Maak je huis meer jou!
Workshop door A Cup of Life

We Pinteresten de hele dag door, maar hoe vertaal je die inspiratie naar je eigen huis? Leer van DIY & interieurblogger Shifra Jumelet hoe ze haar huis persoonlijk en leefbaar inrichtte naar een huis dat óók magazine-waardig is.

Zaterdag 24 feb: 14:30-16:00
Zaterdag 3 mrt: 14:30-16:00
 

Workshop door Style and Sugar

Zo maak je de beste Instagram foto's
Workshop door A Cup of Life

Kijk je gefrustreerd naar al die mooie Instagramfoto’s? Leer beter foto’s maken & editten! Blogger Shifra Jumelet kon mede dankzij betere fotografie van haar blog & Instagram haar baan maken. Ze deelt wat ze de afgelopen jaren heeft geleerd en helpt jou je foto’s naar een next level te tillen!

Zondag 25 feb: 14:30-16:00
Vrijdag 2 mrt: 19:00-20:30

Workshop door A Cup of Life

Zo word je succesvol op social media
Workshop door Style and Sugar

Hoe zet je social media in? Hoe krijg je veel volgers op Instagram? Hoe onderscheid je je van de vele andere bloggers? Greet van der Veen, interieur- en lifestyle blogger van de bekende blog Style and Sugar vertelt je alle ins en outs van haar succes.

Zaterdag 24 feb: 13:00-14:30
Zaterdag 3 mrt: 13:00-14:30
 

Lasut and Braun

Interieuradvies Lasut and Braun 
Zondag 25 februari: hele dag 
Zondag 4 maart: hele dag​​​​​​​ 

Tijdens een vrijblijvende ontwerpsessie ga je samen met de interieurarchitect op zoek naar de kleuren, materialen en stijlen die niet alleen passen bij jouw, maar ook bij uw woning en interieur.

Jack Mensinga

Bloemstuk cadeau van Jack Mensinga 
Zondag 25 februari: hele dag
Zondag 4 maart: hele dag​​​​​​​

Laat bloemen spreken! Jack Mensinga van het TV-programma Hollands beste bloemstylist maakt de mooiste bloemstukken helemaal passend bij jouw nieuwe keuken.


(inschrijven is niet nodig)

Vivian Reijs

Kookdemo's van Vivan Reijs 
Zaterdag 3 maart: 13:00-17:00

Vivian Reijs is expert op het gebied van gezonde leefstijl. Haar grootse passie is mensen te inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans. Kom je ook?


(inschrijven is niet nodig)
 

Schrijf u hier in voor een workshop

Inspiration Days workshop

Inspiration Days workshop
  • Genieten van heerlijke drankjes en hapjes
  • Neem een vriend(in) mee
  • Laat u inspireren door onze wereldse trends
  • Locatie: Keukenmaxx Hoofddorp
{}