De beste apparatuur voor jouw keuken

Ben je op zoek naar keukenapparatuur voor jouw (nieuwe) keuken? Dan ben je bij Keukenmaxx aan het goede adres! Wij bieden namelijk de beste keukenapparatuur van topmerken zoals Miele en Siematic. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande en duurzame apparatuur waar je lang plezier van hebt. Keukenmaxx vertelt je hier meer over de verschillende apparaten en geeft jou een overzicht van de mogelijkheden wat betreft keukenapparatuur.

Koelkast sfeerafbeelding

Koelkasten

Een goede koelkast is eigenlijk onmisbaar in de keuken. Zo houd je je ingrediënten vers en lekker! Wat voor keuken je ook hebt, er is altijd een passende koelkast voor te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een koel-vriescombinatie wanneer je ook etenswaren wilt kunnen invriezen. Of een side-by-side koelkast als je graag veel kwijt wilt kunnen in de koelkast. Heb je weinig ruimte, dan is een kleine koelkast onder het werkblad ideaal.

Bosch afzuigkap serie 8

Afzuigkappen

Een afzuigkap neemt in de keuken een belangrijke rol in. Niet alleen omdat deze snel en krachtig de etensgeurtjes afzuigt, maar ook omdat een afzuigkap vaak goed in het zicht hangt. Bovendien zijn er veel verschillende modellen, naast de traditionele wandschouwkap, om uit te kiezen. Denk aan afzuigkappen boven een eiland, en afzuiging die in het plafond of in het werkblad kan worden ingebouwd.

Bosch kookplaat

Kookplaten

De kookplaat is waar het uiteindelijk allemaal om draait in de keuken. Hier bereid je immers bijna elke dag je eten. Het is daarom des te belangrijker dat de kookplaat naar je zin is. Je hebt de keuze uit koken op gas, elektriciteit of inductie. Een bijkomend voordeel van de kookplaat is bovendien dat deze minder plek inneemt dan een gasfornuis.

 

Gasfornuis

Gasfornuizen

Voor de liefhebbers van koken op gas blijft een gasfornuis een fijne manier van koken. Je kunt met gas snel en gemakkelijk de temperatuur aanpassen. Bovendien kan een vrijstaand gasfornuis een mooie eyecatcher zijn in de keuken. Er zijn gasfornuizen zonder en met ovens te vinden in ons aanbod.


 

Vaatwasser

Vaatwassers

Wie wilt er geen vaatwasser in de keuken? Het is heerlijk om na het eten zo de vuile vaat in de vaatwasser te kunnen zetten en er niet meer naar te hoeven omkijken. De vaatwassers die Keukenmaxx biedt zijn zowel stil als krachtig en kunnen in de keuken geïntegreerd worden. 

Bosch oven

Ovens

Een oven is de ideale hulp in de keuken. Bovendien kan je met een oven alle kanten op. Traditioneel bakken en braden kan vanzelfsprekend in een oven, maar wist je dat er tegenwoordig ook (combi)ovens zijn waarin je kunt grillen, stomen, opwarmen en ontdooien? Of je nu een snelle hap of een viergangenmaaltijd wilt bereiden, met de (combi)ovens wordt het een fluitje van een cent.

Terug
Sluiten