Onze ruime collectie afzuigkappen

Afzuigkappen vindt u bij Keukenmaxx in diverse modellen, stijlen en prijsklassen van merken als Siemens, ATAG, AEG, Miele en Bauknecht. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze op een innovatieve manier uw keuken vrijhouden van geuren en dampen. Met een ruime collectie afzuigkappen is er voor elke keuken een passend model te vinden. Lees meer over afzuigkappen bij Keukenmaxx.

Kies het model afzuigkap

De keuze van het model hangt af van een aantal factoren. Allereerst de plek natuurlijk. Komt de kap boven een eiland te hangen of in een open keuken? Dan kunt u kiezen voor een zichtbare afzuigkap als een wand- of eilandschouw met een opvallend design. Wilt u een minder zichtbare kap? Kies dan voor een model dat weggewerkt wordt. Denk daarbij aan een plafondunit of aan een uitschuifbaar vlakschermmodel voor inbouw in een kast. Ook werkbladafzuiging geïntegreerd in het keukenblad is een mogelijkheid om uw afzuiging te verwerken in het keukendesign. Zo zijn er diverse mogelijkheden om uw keuken te verrijken van een passende afzuigkap voorzien van de laatste nieuwe technologieën.

Diverse merken bij Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx kunt u terecht voor alle soorten afzuigkappen van verschillende merken als Siemens, ATAG, AEG, Miele en Bauknecht. Deze onderscheiden zich door prijs, design en het assortiment modellen. Zo hebben bijvoorbeeld niet alle merken werkbladafzuiging in hun collectie en ligt bij het ene merk de focus meer op design dan het andere. U kiest de afzuigkap die bij uw keukenstijl, wensen, smaak en budget past.

Breng een bezoek aan onze vestiging

Bent u op zoek naar een passende en kwalitatieve afzuigkap? Bij Keukenmaxx vindt u een ruime keuze aan modellen en merken die uw keuken geur-en dampvrij houden. Wij verwelkomen u graag in een van onze keukenwinkels waar een deskundig adviseur u alle modellen en mogelijkheden laat zien.

Terug
Sluiten