Kookplaten

Voor iedere wens een geschikte kookplaat

Een goede kookplaat zorgt ervoor dat u het eten eenvoudig en snel bereidt. Daarnaast is het van belang dat de kookplaat is voorzien van een stijlvol design, dat past bij de rest van uw keukeninterieur. Op deze pagina zetten we verschillende merken kookplaten voor u op een rijtje, met al hun unieke kenmerken en voordelen.

Siemens
Siemens staat bekend om hun innovatieve en strak uitgevoerde kookplaten. Zo biedt het merk gas-, inductie- en keramische kookplaten. Om het beste van twee werelden te combineren, hebben ze ook kookplaten met werkbladafzuiging in hun assortiment. De Domino kookplaat van Siemens zijn geschikt als u zowel met gas als elektriciteit wilt koken. Siemens kookplaten zijn enorm flexibel bij te stellen. De verwarmingszones zijn precies aan te passen aan uw diverse pannen, zodat er geen energie verloren gaat.

ATAG
Ook ATAG heeft een ruime keuze aan keramische, inductie- of gaskookplaten. De gaskookplaten zijn verkrijgbaar in verschillende designs, waardoor er altijd een bij zit die perfect aansluit bij uw keukenstijl. De meeste gaskookplaten zijn daarnaast voorzien van een wokbrander, ideaal om de lekkerste wokgerechten te bereiden. De inductiekookplaten zijn zowel los als met geïntegreerde afzuiging te verkrijgen. Daarnaast is er een enorme variëteit aan de indeling van kook- en verwarmingszones bij deze kookplaten. Het (mat)zwarte glas zorgt voor een zeer exclusieve en stijlvolle uitstraling.

AEG
De kookplaten van AEG zijn enorm innovatief. Zo staan de branders van gaskookplaten van AEG bekend om hun branders, die eten tot 20% sneller verwarmen in vergelijking tot vorige kookplaten. De inductiekookplaat werkt intuïtief en is eenvoudig naar wens in te delen. Heeft u moeite met kiezen? Geen probleem, daarvoor biedt AEG kookplaten aan die inductie met gas combineren. Alle kookplaten van AEG zijn eenvoudig te reinigen en energiezuinig.

Miele
Miele biedt verschillende kookplaten aan, die naar wens geleverd worden inclusief bijpassende oven of afzuiging. Dankzij de ExtraSpeed functie zijn de elektrische kookplaten een van de snelst verwarmende ter wereld. De Miele kookplaat is in staat om het vermogen van twee kookzones te bundelen, waardoor koken een kort klusje wordt.

Bauknecht
Bauknecht verkoopt eveneens kookplaten op basis van gas en inductie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse prachtige designs, waardoor er altijd een naar uw smaak bij zit. De inductiekookplaten van Bauknecht zijn voorzien van een slimme sensortechnologie, die automatisch de temperatuur, pannen en inhoud detecteren. Daardoor is de kookplaat perfect in staat u te helpen bij het bereiden van de lekkerste gerechten.

Kom langs in een van onze winkels

Benieuwd naar het assortiment kookplaten dat Keukenmaxx aanbiedt? Kom langs in een van onze winkels. Onze keukenadviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en zorgen er graag voor dat u de juiste keuze maakt, die aansluit op al uw wensen.

Terug
Sluiten