Magnetrons: makkelijk, snel en multifunctioneel

Magnetrons maken het mogelijk om snel en eenvoudig een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Dankzij de vele innovatieve functies en programma’s kunt u met magnetrons etenswaren opwarmen, ontdooien en eventueel zelfs bakken, grillen en stomen. Wilt u meer weten over magnetrons en de gevarieerde mogelijkheden? Keukenmaxx vertelt u over de  verschillende soorten magnetrons, de functies en de merken.

Magnetrons van A-merken

Bij Keukenmaxx kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Daarom bieden wij veel magnetrons van absolute topmerken met vertrouwde, Duitse kwaliteit waar u jarenlang plezier aan beleeft. Bij A-merken zoals Miele en Siemens blinken de hoogwaardige magnetrons uit in design en innovatie. Ook bij de merken ATAG, AEG en Bauknecht staan deze kenmerken hoog in het vaandel. Stuk voor stuk ontwerpen en produceren deze merken degelijke magnetrons, gemaakt van de allerbeste materialen en verrijkt met de meest vooruitstrevende technologieën. Zo haalt u een luxe en veelzijdig apparaat in huis.

 

Kies de magnetron die bij uw keuken past

Bij de keuze van een magnetron, kiest u eerst voor ofwel een vrijstaande, ofwel een ingebouwde variant. Bij een nieuwe keuken met een strakke uitstraling ligt een inbouwmagnetron meer voor de hand. Anderzijds heeft een vrijstaande magnetron als voordeel dat u deze snel kunt installeren en eenvoudig verplaatsen. Vervolgens kiest u hoe multifunctioneel de magnetron moet zijn. De basis is een solomagnetron, die geschikt is voor opwarmen en ontdooien. Tegenwoordig hebben veel magnetrons allerlei handige functies, zoals automatische kookprogramma’s, een grillfunctie of een stoomfunctie. Gaat u voor een combimagnetron, dan heeft u een oven en magnetron in één. Hiermee geniet u van vrijwel alle mogelijkheden en bespaart u ruimte.

Bekijk ons aanbod

Bekijk het aanbod magnetrons van onze topmerken: Miele, Siemens, ATAG, AEG en Bauknecht. Deze merken bieden u een rijk aanbod aan solomagnetrons en combimagnetrons met allerhande functies, zowel inbouw als vrijstaand.  

 

Terug
Sluiten