Van conventioneel tot alles-in-één: onze typen ovens

Bij Keukenmaxx heeft u de keuze uit vele ovens, in verschillende vormen, maten en fraaie designs van diverse merken. Of u nu op zoek bent naar een stoomoven, inbouwoven of oven met magnetron. Op deze pagina zetten we de verschillende merken ovens en hun unieke eigenschappen voor u op een rijtje.

ATAG
Alle ATAG ovens beschikken over een fraai design, een  hoog bedieningsgemak en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het assortiment van ATAG biedt ovens die aansluiten op elke wens en elk budget. Met de combi stoomovens bereidt u bijvoorbeeld dankzij de lage druk stoom verschillende gerechten tegelijk, die hun voedingswaarde behouden. De multifunctionele ovens van ATAG verwarmen uw eten op verschillende manieren: of u nu behoefte heeft aan een knapperig korstje of het verwarmen van kliekjes.

AEG
Ovens van AEG staan bekend om hun hoge prestaties en efficiënt energieverbruik. AEG biedt onder andere innovatieve stoomovens en zelfreinigende ovens aan, waardoor u al uw aandacht kunt richten op het bereiden van dat perfecte gerecht en niet aan het schoonmaken van de oven.  Dankzij de innovatieve functies zorgen de ovens voor de meest malse en knapperige gerechten en bakken ze de lekkerste broden.

Siemens
De ovens van Siemens zijn verkrijgbaar in veel vormen en maten, zodat er altijd een oven bijzit die perfect aansluit op al uw wensen. Siemens biedt compacte bakovens, inbouwovens en ovens met magnetron en/of stoomfunctie aan. Alle ovens zijn voorzien van een strak design en zijn intuïtief te bedienen. Dankzij de handige functies nemen alle Siemens ovens u veel werk uit handen en inspireren u om nieuwe recepten uit te proberen.

Miele
Met Miele ovens bereikt u optimale resultaten met bakken en braden. Dankzij de automatische programma’s zet u met gemak ruim honderd gerechten op tafel, zoals brood, gebak of vlees. De ovenprogramma’s die u gebruikt voor uw favoriete gerechten slaat u eenvoudig op voor de volgende keer. Het FlexiClip-uitschuifsysteem van Miele zorgt ervoor dat u bakplaten, bak- en braadroosters veilig uit de ovenruimte kan trekken zodat u bijvoorbeeld een gerecht om kunt draaien zonder het gevaar dat u zich aan de oven brandt.

Bauknecht
De ovens van Bauknecht beschikken over een charmant en stijlvol design. Zo is de greeploze oven een voorbeeld van een Bauknecht oven die elegantie toevoegt aan elke keuken. Ook Bauknecht heeft combi stoomovens in haar assortiment en alle ovens beschikken over diverse, uiteenlopende functies die uw gerechten naar perfectie tillen.

Kom langs in onze winkel

Bent u benieuwd naar de diverse ovens die Keukenmaxx aanbiedt? Kom dan langs bij een van onze keukenwinkels, waar onze adviseurs u alle mogelijkheden laten zien en met plezier al uw vragen beantwoorden.

Terug
Sluiten