Vaatwassers

Vaatwassers geven u meer tijd

Vaatwassers zorgen ervoor dat u veel sneller kunt genieten van de avond die nog komen gaat. Doordat een vaatwasser uw afwas doet heeft u meer tijd over. Wilt u geen borden meer afwassen en na het eten direct de vuile vaat in de vaatwasser plaatsen? Lees dan verder en ontdek zelf de mogelijkheden. Keukenmaxx vertelt u graag meer over de verschillende merken vaatwassers, zodat u een vaatwasser kiest die past bij uw leefstijl.

ATAG

Het merk ATAG biedt vaatwassers die stil, ruim en flexibel zijn. Dit merk ziet de keuken niet alleen als werkruimte, maar ook als leefruimte waar iedereen samenkomt en waar je gasten ontvangt. Het is dan fijn als deze plek prettig werk- én leefbaar is. ATAG biedt oplossingen voor iedere situatie, ook wanneer het gaat om een vijfgangen diner. Verschillende maten en indelingen tegen optimale prestaties en met een laag energieverbruik, dat leveren de vaatwassers van ATAG.

AEG

Til uw vaat naar een hoger niveau met een vaatwasser van AEG. Dit merk heeft als eerste ter wereld een vaatwasser ontworpen waarbij het onderste rek omhoog getild kan worden. Dit maakt het in- en uitruimen van de vaatwasser een stuk gemakkelijker en ook comfortabeler. Met AEG kiest u voor een vaatwasser die ontworpen is voor uw behoeften, zodat u deze nog praktischer inlaadt en efficiënter uitlaadt. Daarnaast zijn de vaatwassers van dit merk energiezuinig en krachtig, zodat uw vaat weer mooi schoon wordt.

 

Siemens

Siemens vaatwassers staan bekend om de moderne uitstraling en innovatieve ontwikkelingen, waardoor het leven makkelijker wordt. Dit merk zorgt ervoor dat u letterlijk alles kunt schoonmaken met de vaatwasser. Geen pannen meer die u nog zelf moet afwassen, omdat deze er niet in passen. Door de neerklapbare rekjes of de in hoogte verstelbare zijdelen past al uw vaat in het apparaat. Met de praktische functies van Siemens is uw vaat snel weer stralend schoon.

 

Miele

Ook Miele biedt verschillende praktische functies. Dit merk biedt in het bijzonder een vlekkeloos resultaat voor (wijn)glazen. Ook zijn vaatwassers van dit merk eenvoudig te bedienen en sluiten deze bijzonder licht. Daarnaast staan deze vaatwassers in harmonie met de keuken en zijn ze energiezuinig. De keuze uit verschillende hoogtes en breedtes zorgen ervoor dat er altijd een model geschikt is voor uw keuken.

Bauknecht

De vaatwassers van Bauknecht zijn gegarandeerd flexibel. Ze doen precies wat u wilt: water- en energiebesparend, stil en zorgvuldig. Laat u vooral inspireren door de binnenkant. Het flexibele, stabiele en in hoogte verstelbaar bovenste rek zorgt voor het vereenvoudigen van het inladen. Ze ondersteunen uw borden en glazen tijdens het spoelen en u bespaart heel wat ruimte dankzij de flexibele laadopties. Krijg een perfect schone vaat, zelfs zonder voorwassen, met een vaatwasser van Bauknecht.

 

Kom langs in een van onze winkels

Wilt u graag zelf de verschillende merken vaatwassers ontdekken bij Keukenmaxx? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze keukenadviseurs zorgen er graag voor dat u de juiste keuze maakt door het beantwoorden van al uw vragen. Laat de vaatwasser aansluiten op uw leefstijl.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Bij Keukenmaxx vindt u een breed assortiment aan afzuigkappen van gerenommeerde A-merken. Op zoek naar afzuiging voor uw (nieuwe) keuken? Lees dan hier snel verder.

Koelkasten

Koelkasten

Keukenmaxx heeft een gevarieerd aanbod aan kwalitatief hoogstaande koelkasten. Bekijk ons assortiment.

Kookplaten

Kookplaten

Bij Keukenmaxx heeft u de keuze uit verschillende kookplaten van A-merken. Zo bent u gegarandeerd van topkwaliteit.

Vaatwassers

Vaatwassers

Bij Keukenmaxx heeft u de keuze uit diverse vaatwassers van kwalitatief hoogstaande A-merken. Wilt u meer weten over ons assortiment vaatwassers? Lees dan verder.

Gasfornuizen

Gasfornuizen

Gasfornuizen zijn klassieke kookmethoden die tegenwoordig in een modern jasje zijn gestoken. Ontdek de voordelen van koken op gas.

Terug
Sluiten