De perfecte vriezer naar uw smaak en wens

Een vriezer zorgt ervoor dat u altijd eten in huis hebt en dat uw producten langer houdbaar en smaakvol zijn. Vriezers zijn er dan ook om het leven makkelijker te maken. De keuze in vriezers is ruim en daarom zetten we op deze pagina verschillende merken op een rijtje met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Siemens
Siemens biedt verschillende vrijstaande vriezers aan met een strak en stijlvol design. Ze zijn beschikbaar in verschillende groottes, modellen en kleuren. De vriezers van Siemens beschikken over speciale sensoren, die voorkomen dat het vriesproces onderbroken wordt wanneer u kleine hoeveelheden toevoegt. De vriezers zijn naar wens in te delen dankzij de lades en glazen plateaus die eenvoudig uit de vriezer genomen kunnen worden. De noFrost-technologie van de Siemens vriezers voorkomen ijsvorming, waardoor u nooit meer uw diepvries hoeft te ontdooien.

ATAG
De ATAG vriezer bewaart uw producten onder de perfecte vriesomstandigheden, waardoor uw eten langer lekker en houdbaar blijft. De Fast Freeze functie zorgt ervoor dat u in korte tijd extra veel producten op de juiste temperatuur brengt. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld veel boodschappen heeft gedaan. Dankzij de climate control in de vriezer blijft de temperatuur zeer constant. ATAG heeft verschillende modellen vriezers, waaronder inbouw en onderbouw.

AEG
De zeer energiezuinige vriezers van AEG zijn niet alleen stijlvol, maar ook erg functioneel. U kiest uit een klein model of een wat grotere variant die over een grote opslag voor al uw producten beschikt. De lades met geleiders zorgen ervoor dat dat u uw voedsel op een voor u handige manier organiseert en indeelt. Zo scheidt u bijvoorbeeld eenvoudig zachtere van harde producten. Dankzij de Frostmatic-functie bereikt de vriezer snel de maximale invriescapaciteit, waardoor zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel bewaart blijft.

Miele
Met de vriezers van Miele kunt u alle kanten uit: of u nu een vrijstaand, geïntegreerd of onderbouwd exemplaar wilt. De nieuwe MasterCool inbouwvriezer beschikt bijvoorbeeld over een hoogwaardig design en innovatieve technologieën die uw producten langer op smaak houden. De unieke uitvoering van de binnenruimte van de Miele vriezer zorgt ervoor dat het apparaat makkelijk schoon te maken en in te delen is.  

Bauknecht
Bauknecht biedt verschillende modellen geïntegreerde, staande vriezers aan. Afhankelijk van uw keukeninterieur gaat u voor een roestvrijstaal of witte vriezer die er strak en modern uit ziet. Het lage energieverbruik en diverse functies die ervoor zorgen dat u uw vriezer niet meer hoeft te ontdooien en uw voedsel langer lekker blijft, maken van de Bauknecht vriezer een aantrekkelijke keuze.

Kom langs in een van onze winkels

Bent u benieuwd naar de verschillende vriezers en wilt u ze graag met eigen ogen komen bekijken? Kom dan langs in een van de winkels van Keukenmaxx. Onze adviseurs nemen u graag mee langs alle mogelijkheden en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Terug
Sluiten