ATAG ovens

Hét keukenapparaat voor de thuiskok is een multifunctionele en gebruiksvriendelijke oven. Van het zondagse ontbijt tot een uitgebreid diner voor een groep vrienden: de lekkerste gerechten en producten komen uit de oven. ATAG heeft een zeer uitgebreide collectie ovens, stoomovens, dubbelovens, combi-ovens, turbo-ovens en meer. Welke oven van ATAG u ook kiest, dit topmerk staat altijd voor optimaal gebruikersgemak.

ATAG dubbeloven

De innovatieve dubbeloven van ATAG is een zeer energiezuinige en slimme oven waarbij u met een plaat de ovenruimte vergroot of verkleint en de temperatuur en ovenfunctie van de ruimtes afzonderlijk instelt. Zo kunt u met gemak meerdere maaltijden tegelijkertijd opwarmen in één oven. Ontzettend handig!

Schoonmaak gemak

De keukenapparatuur van ATAG staat bekend om bedienings- en schoonmaakgemak en met de ovens gaat het merk zelfs een stapje verder. ATAG ovens met een pyrolyse schoonmaaksysteem reinigen namelijk zichzelf! Met één druk op de knop verwarmt de oven zich tot zo’n hoge temperatuur dat ingebakken vet en aangekoekt beslag verbranden. Met een vochtige doek neemt u hierna direct het vuil af. De ovendeur wordt tijdens de reinigingsbeurt vergrendeld vanwege de veiligheid.

Oven met LCD scherm

De LCD tekstdisplay aan de buitenkant van diverse ATAG ovens verschaft alle informatie die u nodig heeft tijdens het koken: een weergave van dagtijd, kookduur, temperatuur en de ingestelde functie voor beide ovencompartimenten bij een dubbeloven. Met de uitgestelde startfunctie kunt u doorgaan met andere bezigheden terwijl uw gerecht precies op tijd klaar is en de memoryfunctie slaat de bereiding van uw tien favoriete gerechten op.

ATAG servieswarmer

ATAG warmhoudladen zijn ideaal voor het voorverwarmen van borden en ander serviesgoed. Afhankelijk van uw servies passen er wel zes grote couverts opgestapeld in de warmhoudlade. De ATAG servieswarmer is perfect te combineren met andere apparaten uit de ATAG MAX-lijn.

Meer weten over de ovens van ATAG?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens, magnetrons of servieswarmhouders van ATAG? De ervaren medewerkers van Keukenmaxx weten alles over deze producten. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden omtrent design en gebruikersgemak. Breng een bezoek aan onze showroom!

ATAG kookplaten

ATAG kookplaten

Of u nou op zoek bent naar inductie, gas, keramisch of puzzelo; ATAG kan u in alle vormen van koken voorzien. ATAG geeft u zelfs de mogelijkheid om gas en inductie te combineren. Lees hier meer over ATAG kookplaten.

ATAG ovens & magnetrons

ATAG ovens

ATAG heeft een groot assortiment gebruiksvriendelijke ovens. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige magnetron of een multifunctionele oven, bij ATAG bent u aan het juiste adres. Bekijk hier het hele aanbod ATAG ovens en magnetrons.

ATAG vaatwassers

ATAG vaatwassers

De vaatwassers van ATAG kenmerken zich door hoogwaardige techniek en een grote diversiteit aan functies. Daarnaast zijn ze vaatwassers van ATAG zeer energiezuinig. Bekijk hier het hele assortiment ATAG vaatwassers bij Keukenmaxx.

ATAG afzuigkappen

ATAG afzuigkappen

Bent u op zoek naar een wandafzuigkap, eilandafzuiging, een afzuigkap aan het plafond of misschien juist een geïntegreerde afzuiging? Waar u ook naar op zoek bent, de afzuigkappen van ATAG bieden altijd oplossing. Bekijk hier het hele aanbod.

Terug
Sluiten