Bauknecht ovens, magnetrons en stoomovens

Een heerlijke ovenschotel, knapperige broodjes, een smakelijke cake… Voor de bereiding van veel maaltijden is een oven essentieel. Een ook veel andere gerechten worden nog lekkerder wanneer u ze klaarmaakt in de oven. Kortom: dit apparaat mag niet ontbreken in uw keuken. Naast ovens van Bauknecht, vindt u bij Keukenmaxx bovendien stoomovens en magnetrons van dit toonaangevende merk. Groot, klein, simpel of multifunctioneel. Voor iedere bakwens is er een oven die bij u past!

 

Bauknecht ovens

In de collectie van Keukenmaxx vindt u verschillende Bauknecht ovens. U kunt kiezen uit heteluchtovens en turbo heteluchtovens, waarmee u sneller voedsel kunt bereiden bij een lagere temperatuur. Turbo heteluchtovens hebben een extra verwarmingselement voor de ventilator, dat ervoor zorgt dat de hete lucht sneller wordt verspreid door de oven. Gerechten als lasagne, gevogelte en gebakken aardappelen garen hierdoor optimaal. Voorbeelden van mogelijkheden van Bauknecht ovens zijn een softclose ovendeur, uitschuifbare bakplaten en een gaarthermometer. Bauknecht ovens kunt u gemakkelijk reinigen en sommige modellen beschikken zelfs over een zelfreinigende functie. De ovens worden uitgevoerd in de kleur zwart of RVS.

 

Bauknecht stoomovens

Stoomovens zijn een ware trend in keukenland. In deze ovens bereidt u voedsel met behulp van stoom, wat ervoor zorgt dat de smaken, vitamines en sappen optimaal behouden blijven.Gezond, lekker, snel en veilig! Bauknecht biedt zowel stoomovens aan als combi-stoomovens, die de voordelen en functionaliteiten van een stoomoven combineren met die van een traditionele oven. U kunt kiezen voor RVS stoomoven of een uitvoering in de kleur zwart. De Bauknecht stoomovens stomen van 40 tot 100 graden Celcius. Er zijn stoomovens met en zonder geïntegreerde watertank, met en zonder gaarthermometer en met een CleverCook timer of een ProCook timer. Met een ProCook timer kunt u kiezen uit een aantal speciale functies, bijvoorbeeld om in een kortere tijd deeg te laten rijzen, spullen te desinfecteren of zelf yoghurt te maken.

 

Bauknecht magnetrons

Bij Keukenmaxx vindt u een breed aanbod magnetrons, combimagnetrons, magnetrons met extra functies en compacte ovens met een magnetronfunctie. Zowel de combimagnetrons als de compacte ovens met magnetronfunctie hebben een magnetron- en een ovenfunctie. Ze combineren het comfort van een Bauknecht oven met de snelheid van een magnetron. Zo bereikt u een optimaal resultaat, terwijl u tot 30 procent tijd bespaart. Magnetrons met extra functies hebben naast de magnetronfunctie functies als stomen, grillen en snel ontdooien of opwarmen. Er zijn magnetron in verschillende formaten en in de kleur zwart en in RVS.

 

Meer weten over de ovens van Bauknecht

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens van Bauknecht? De ervaren medewerkers van Keukenmaxx helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

 

Meer lezen over Bauknecht keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten