Gessi: functionele kraan en stijlicoon in één

Wanneer u op zoek bent naar een echte blikvanger in de keuken, zijn de kranen van Gessi een passende optie. Elke kraan van dit bijzondere merk is namelijk voorzien van een uniek design. De kranen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, waardoor er altijd een exemplaar bij zit dat aansluit bij al uw wensen. Op deze pagina vertellen we u meer over de verschillende varianten Gessi kranen en hun bijzondere eigenschappen.

Functioneel voor iedere wens

De kranen van Gessi zijn niet alleen ontzettend stijlvol, ze zijn ook nog eens erg eenvoudig en intuïtief te bedienen. Over elk product is goed nagedacht en speelt Gessi in op uw gebruiksbehoefte. Gessi snapt dat iedereen een andere kraan handig en fijn vindt en daarom bieden ze voor ieder wat wils. Vindt u het fijn om met één hendel de waterdruk en temperatuur te bepalen?

Of vindt u het prettiger om twee aparte draaiknoppen te hebben om het volume en de warmte te reguleren? In het assortiment van Gessi vindt u diverse uitvoeringen. Voor extra flexibiliteit zijn er zelfs kranen met een uittrekbare uitloop. De kranen zijn bovendien erg makkelijk in onderhoud omdat ze van hoogwaardig staal gemaakt zijn. Daardoor zijn ze eenvoudig en snel schoon te maken.

Vriendelijk voor milieu en portemonnee

Waterbesparing staat bij de Gessi kranen hoog in het vaandel. Daardoor zijn de kranen zuinig in het waterverbruik, wat zowel goed is voor het milieu als uw portemonnee. Dankzij het hoogwaardige materiaal waarvan ze gemaakt zijn, geniet u bovendien jarenlang van uw Gessi kraan. De kranen zijn tot slot ook 100% recyclebaar.

Unieke designs

De missie van het merk Gessi is om een gebruiksobject te transformeren naar een designobject. Oftewel, om functionaliteit te combineren met een prachtige vormgeving en daarin is het merk goed geslaagd. Door de verschillende texturen, patronen en handgrepen vormt elke Gessi kraan een unieke eyecatcher in de keuken, die goed tot zijn recht komt in verschillende keukenstijlen. Bij Keukenmaxx kiest u uit vier verschillende modellen, die elk hun eigen vormgeving hebben en uitvoerbaar zijn in verschillende kleuren en afwerkingen. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

Gessi Inciso

De speerpunten bij het ontwerp van de Gessi Incisio waren mogelijkheid en eenvoudigheid. Dat zie je terug in de twee eenvoudig te bedienen, bijzonder vormgegeven draaiknoppen. Het opzetstuk van de draaiknoppen is exact hetzelfde opzetstuk als die van de kraanhals. Dit zorgt voor een aangename eenheid. De kraanhals heeft een slank design, wat voor een moderne en strakke uitstraling zorgt. Deze lijn is aan te passen naar uw wens: kies bijvoorbeeld voor een chromen, koperen, RVS-PVD, Gun Metal of zwarte XL afwerking.

Gessi Mesh

Bij de Gessi Mesh gaan gebruiksgemak en een unieke vormgeving hand in hand. Dankzij de enkele hendel bepaalt u de waterkracht en warmte met één eenvoudige handbeweging. Het mondstuk van de kraan en het hendelgedeelte zijn vervaardigd van hetzelfde patroon, wat van deze kraan een aantrekkelijk geheel maakt. De Mesh kraan heeft een bijzondere zwarte kleur en is gemaakt van RVS met een PVD coating, wat zorgt voor een unieke aanblik.

Gessi Officine

De Gessi Officine kraan beschikt over een unieke, haast rechthoekige uitloop. Deze kraan heeft wederom één hendel waarmee hij handig te bedienen is. Dankzij de exceptionele vormgeving van deze hendel is dit Gessi exemplaar een echt pronkstuk. De Gessi Officine is verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen: koper, chroom, geborsteld staal, Gun Metal en zwart RVS-PVD.

Gessi Meccanica

Met de Gessi Meccanica voorziet u uw keuken van een waar designobject. Het mondstuk van de kraan en het hendel gedeelte zijn met elkaar verbonden door middel van een flinterdun tussenstuk. Wederom wordt hierdoor een stralende eenheid gecreëerd. Het onderste gedeelte van de kraan beschikt over een bijzondere textuur, wat mooi afsteekt bij de rest van de kraan. De Gessi Meccanica is verkrijgbaar in de uitvoeringen geborsteld staal, koper en Gun Metal. Voor een echt pronkstuk is deze kraan zelfs beschikbaar in goud kleur.

Het beste advies over Gessi kranen

Bent u benieuwd naar de verschillende, unieke uitvoeringen van de Gessi kraan? Of heeft u hier vragen over? Kom eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten u met plezier alle mogelijkheden zien en beantwoorden vrijblijvend al uw vragen. Voor een uitgebreid advies is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze ervaren adviseurs.

Terug
Sluiten