Siemens vaatwassers

Wilt u optimaal genieten van uw nieuwe keuken? Een vaatwasser neemt u het werk van de afwas uit handen én zorgt voor een opgeruimde keuken. Vieze vaat stapelt zich niet op, maar bewaart u onzichtbaar in dit apparaat. Keukenmaxx heeft een breed assortiment vaatwassers, waaronder vaatwassers van het A-merk Siemens. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een vaatwasser die bij u past.

Siemens vaatwassers voor iedere keuken

De vaatwassers van Siemens behoren tot de snelste en zuinigste ter wereld en zorgen elke wasbeurt weer voor een perfect resultaat. Het assortiment van Siemens omvat inbouw-, onderbouw- en vrijstaande vaatwassers. U heeft hiermee de keuze uit een breed aanbod vaatwassers.

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Volledig geïntegreerde vaatwassers kunnen volledig geïntegreerd worden in de keuken. Omdat het bedieningspaneel van de vaatwassers aan de bovenzijde van de deur zit en pas zichtbaar is wanneer u de vaatwasser opent, zijn de vaatwassers nagenoeg onzichtbaar. De geïntegreerde vaatwassers van Siemens worden voorzien van een front naar keuze in de stijl van uw keuken.

Geïntegreerde vaatwassers

Ook geïntegreerde Siemens vaatwassers worden voorzien van een front naar keuze. Hierdoor kunt u ze volledig laten aansluiten bij de stijl van uw keuken. Omdat het bedieningspaneel aan de voorzijde wel zichtbaar is, is van buitenaf te zien waar de vaatwasser zich bevindt.

Onderbouwvaatwassers

Onderbouwvaatwassers zijn modellen die u kunt laten inbouwen in een al bestaande keuken. De Siemens onderbouwmodellen zijn uitgevoerd in roestvrijstaal.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers zijn niet gebonden aan een bepaalde plaats in de keuken en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren. De bovenzijde van de vrijstaande Siemens vaatwassers kan gebruikt worden als werkblad. Series Siemens vaatwassers De Siemens vaatwassers zijn verdeeld in verschillende series. De iQ100 vaatwassers zijn de basismodellen, de iQ700 vaatwassers de meest luxe modellen. Deze vaatwassers beschikken bijvoorbeeld over openDoorAssist, waarmee je de vaatwasser met slechts een zachte tik zonder handgreep kunt openen. Ook hebben ze het Zeolith-droogsysteem, dat gebruikmaakt van het mineraal zeoliet om de vaat op een duurzame manier zuinig en snel te drogen.

Meer informatie over Siemens vaatwassers

Heeft u vragen over de Siemens vaatwassers van Keukenmaxx? Of wilt u meer informatie? Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op!

Meer lezen over Siemens keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten