Magnolia classic

In deze landelijke keuken is het heerlijk thuiskomen. De lichte magnoliakleurige keuken heeft casettemodel deuren met verticale panelen en een grijs granieten werkblad. De keuken is voorzien van prachtige klassieke details, zoals de twee bovenkasten met glazen deurtjes en de kraan. Tegelijkertijd is de keuken met apparatuur van het merk Bauknecht van alle luxe voorzien. De keuken heeft een extra grote RVS spoelbak, bestaande uit twee aparte gedeeltes, tegels op de achterwand en een koof met onderbouw afzuigkap. De laden en kastjes zorgen ervoor dat er ruimte is voor alle keukenbenodigdheden.

Prijs vanaf7.500,00

In meerdere kleuren leverbaar:

Weten of deze keuken ook bij u past?

Landelijke keuken granieten werkblad

Past deze keuken ook bij u thuis?

Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

Keukenmaxx keukens

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken, zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx