Modern rural

Modern, landelijk en heerlijk ruim. Deze hoekkeuken is het domein van keukenprinsen én -prinsessen. De lichte houtfineer keuken heeft een matzwart composieten werkblad met waterkering en een ingebouwde spoelbak gemaakt van hetzelfde materiaal. De fronten van de deuren en laden hebben een cassettemodel en het houten vlak op de muur achter de spoelbak en de ombouw van de afzuigkap zijn voorzien van smalle panelen. De keuken heeft stalen ronde grepen. Met tal van kasten en laden, drie bovenkasten met glazen details en een hoge voorraadkast naast de koelkast is er in deze landelijk keuken volop opbergruimte. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur en heeft als eyecatcher een Boretti-fornuis. 

Prijs vanaf19.250,00

In meerdere kleuren leverbaar:

Weten of deze keuken ook bij u past?

houten keuken met boretti fornuis

Past deze keuken ook bij u thuis?

Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

Keukenmaxx keukens

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken, zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx