Rustic concrete

Een keuken die een stoere look combineert met een landelijke uitstraling. De keuken heeft grove houten kastjes met verticale panelen en opvallende metalen ringen als grepen. Het betonnen werkblad oogt solide en straalt bovendien rust uit. De verlichting en afzuigunit zijn ingebouwd in de koof en hierdoor onzichtbaar. Met vier brede laden en twee planken biedt de keuken voldoende opbergruimte. De wisselende hoogte van de planken zorgt bovendien voor een speels effect. Deze houten keuken is voorzien van een opvallende kraan, een vaatwasser, afzuigunit en gaskookplaat van Whirlpool en een losstaande Amerikaanse koelkast van Samsung.

Prijs vanaf7.250,00

In meerdere kleuren leverbaar:

Weten of deze keuken ook bij u past?

Handgemaakte keuken

Past deze keuken ook bij u thuis?

Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

Keukenmaxx keukens

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken, zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx