Victorian luxury

Een luxe keuken in Victoriaanse stijl. Alles in deze keuken is tot in detail met de hand gemaakt. De zeer ruime keuken bestaat uit een apparatenwand, een wand met verschillende laden en een prachtig vrijstaand fornuis, en een wand met buffetkasten. De lichte keuken heeft casettemodel deuren en een lichtgrijs stenen blad. Prachtige details zijn de Victoriaanse ombouw van het fornuis en het hakblad dat onderdeel uitmaakt van het werkblad. De kasten en laden zijn voorzien van RVS knoppen. Het keukeneiland heeft ook een gedeelte om aan te zitten. De vele open en dichte kasten en laden bieden volop opbergruimte. Vanzelfsprekend is deze keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder ook een wijnkoelkast.

In meerdere kleuren leverbaar:

Weten of deze keuken ook bij u past?

New Classixx landelijke keuken

Past deze keuken ook bij u thuis?

Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

Keukenmaxx keukens

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken, zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx