Ontdek de design keukens van Next125 | Keukenmaxx
Next 125 logo

Next125 keukens - design keukens 2.0

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De exclusieve Next125 collectie verenigt functionaliteit daarom met design, en combineert ergonomie met esthetiek. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design, duurzaam geproduceerd. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat uw keuken haar tijd ruim vooruit is.

  • Compleet met luxe keukenapparatuur
  • Al verkrijgbaar vanaf €10.000,-
  • Duitse design keukens
  • Next 125 902 Polariswit
  • Next125 501 Kristalwit
  • Next 125 950 Beton Grijs
  • Next 125 501 Indigo blauw
  • Next 125 620 Dennen natuur
  • Next 125 902 Platina metallic

De hele collectie bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends

Keukenmaxx - Een nieuwe keuken in uw persoonlijke stijl

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie.

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken zoals SieMatic, Next125 en XX Line. Ontdek ons enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens in onze winkels in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, Next 125, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

Next125

Next125 keukens

De exclusieve Next125 collectie verenigt functionaliteit met design en combineert ergonomie met esthetiek. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat uw keuken haar tijd ruim vooruit is.

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen.