Next 125 logo

next125: een uniek design en hoge kwaliteit

De keukens van next125 staan voor authenticiteit, exclusiviteit en duurzaamheid. Het merk combineert een bijzonder en smaakvol design met een hoge functionaliteit en werkbaarheid. Met next125 gaat u voor eersteklas, hoogwaardig Duits design. Op deze pagina vertellen we u er meer over.

  • Compleet met luxe keukenapparatuur
  • Al verkrijgbaar vanaf €10.000,-
  • Duitse design keukens
Side Logo Next125

De typische next125 stijl

Het merk next125 kenmerkt zich door het gebruik van authentieke materialen en een tijdloos design, dat door de jaren heen zijn klasse en stijl behoudt. Daardoor zijn de keukens van next125 erg duurzaam. Next125 hecht daarnaast veel waarde aan de mens die de ruimte gebruikt, waardoor de keukens ergonomisch en praktisch zijn ingericht. Doordat alle elementen van een next125 keuken perfect op elkaar zijn afgestemd, lopen handelingen gemakkelijk in elkaar over.

Innovatieve en stijlvolle producten

Next125 staat ook bekend om haar innovatieve productontwikkelingen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een unieke paneeltuin ontwikkeld, waarin verse kruiden geplant worden. Deze bak wordt in het tussenprofiel van het nissysteem gehangen. Ook de kooktafel van next125 is beroemd om zijn bijzondere uiterlijk en functionele design. De combinatie van werkruimte en het strakke uiterlijk van een tafel creëert een unieke blikvanger. Dankzij de vele ontwikkelingen van next125 is uw keuken altijd haar tijd vooruit.

Diverse mogelijkheden

Wat uw voorkeuren op keukengebied ook zijn, next125 beschikt altijd over een keuken die hier perfect op aansluit. Hoewel het typische strakke en tijdloze design in alle keukens is terug te zien, valt er nog veel aan te passen. Zo zijn de mogelijkheden op het gebied van kleur eindeloos. Van kristalwit tot onyxzwart, u kiest uit een ontzettend breed kleurenspectrum. De werking van intensieve kleuren wordt versterkt door deze te combineren met neutrale tinten. Door bijvoorbeeld een krachtige kleur als robijnrood af te wisselen met wat ingetogener grijs creëert next125 een harmonieuze en tijdloze keuken. Dankzij het kubistische design is een next125 bovendien erg flexibel in te delen.

Kom langs in onze winkel

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van next125? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze adviseurs vertellen u met plezier over dit exclusieve merk en laten u graag de diverse keukens zien.

Een keuken in uw persoonlijke stijl

Benieuwd hoe wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl? Bekijk in deze video hoe we een prachtige moderne keuken hebben ontworpen voor Janny en Dik.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens​​​​

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, next125, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

next125

next125 keukens

De exclusieve next125 collectie verenigt functionaliteit met design en combineert ergonomie met esthetiek. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat uw keuken haar tijd ruim vooruit is.

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten