SieMatic Urban

Ontdek de nieuwe stijlwereld van SieMatic: urban. Voor wie houdt van het inspirerende, veelzijdige en bruisende stadsleven. Of u nu woont in een comfortabele loft, een voormalige fabriekshal of een oud herenhuis; deze Urban keuken vindt in iedere ruimte haar plek.

De Urban keuken heeft een open ontwerp en is naar persoonlijke smaak in te richten. De modulaire, asymmetrische plaatsing, de hoogwaardige materialen en genuanceerde kleuren geven een uiterste moderne look en functionaliteit. En wat is er nu mooier dan uw eigen kruiden oogsten in deze stedelijke omgeving?

Wilt u deze keuken in het echt bewonderen? Kom langs in een van onze inspirerende showrooms of maak een vrijblijvende afspraak.

Prijs vanaf15.000,00

In meerdere kleuren leverbaar:

  Weten of deze keuken ook bij u past?

  Past deze keuken ook bij u thuis?

  Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

  Keukenmaxx keukens

  U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken, zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

  De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

  Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

  Bekijk alle SieMatic keukens

  Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

  Bekijk alle next125 keukens

  Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

  Bekijk alle moderne keukens van XX line

  Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

  Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx